Acasă Curiozitati Arădeanca Daria Paliciuc, pe prima treaptă a podiumului la Campionatul Balcanic de Dresaj

Arădeanca Daria Paliciuc, pe prima treaptă a podiumului la Campionatul Balcanic de Dresaj

0
Arădeanca Daria Paliciuc, pe prima treaptă a podiumului la Campionatul Balcanic de Dresaj

Daria Paliciuc din Arad, alături de calul său Everton, a obținut medalia de aur în proba Intermediar I FreeStyle la Campionatele Balcanice 2023 la Dresaj. Competiția a avut loc la Atena, în perioada 08-10.09.2023, la Centrul Olimpic Ecvestru Markopoulo.

Daria, aflată la a doua sa participare în categoria Seniori, a demonstrat excelență în probă, obținând un procentaj impresionant de 72,375%.

La această competiție de prestigiu, echipele naționale ale României au reușit să obțină următoarele performanțe notabile, conform informațiilor Federației Ecvestre Române:

Medalia de Aur la Categoria Seniori (Individual): Daria Paliciuc (în șa calului Everton)

Medalia de Argint la Categoria Tineret (Individual): Cătălina Sfetea (în șa calului Fortuna)

Medalia de Bronz la Categoria Juniori (Echipe): Irina Alexandrescu (cal: Donabella Zodiac Casino), Daria Alexia Maria Ilie (cal: A Colourful Life SB), Alexia Dumitru (cal: Csillogo) și Irina-Anisia Gherghina (cal: Conte), reușind să obțină o medie a procentajelor de 60,539%.

Aceste performanțe evidențiază nivelul remarcabil al echipei românești în domeniul dresajului ecvestru, consolidând reputația țării la nivelul competițiilor internaționale.