Acasă Curiozitati Ioana Stănciulescu s-a calificat în finala de la bârnă la Cupa Mondială de la Szombathely

Ioana Stănciulescu s-a calificat în finala de la bârnă la Cupa Mondială de la Szombathely

0
Ioana Stănciulescu s-a calificat în finala de la bârnă la Cupa Mondială de la Szombathely

Talentul și abilitățile excepționale ale gimnastelor române au strălucit cu putere pe scena gimnasticii mondiale la Cupa Mondială Challenge desfășurată la Szombathely. Printre aceste stele sclipitoare se află și Ioana Stănciulescu, o sportivă cu un potențial impresionant, care a reușit să se califice în finala la bârnă cu al șaptelea punctaj, totalizând 12,450 puncte.

Acest succes notabil a fost confirmat și de Federația Română de Gimnastică, care a făcut publică performanța pe pagina sa de Facebook, primind aprecierea și admirația comunității sportive.

Dar talentul românesc nu s-a oprit aici. Alte trei sportive din România au strălucit la acest prestigios eveniment. Maria Ceplinschi a impresionat audiența cu 11,400 puncte la sol și 11,100 puncte la bârnă, demonstrând un nivel înalt al abilităților sale.

Amalia Puflea a reușit să se remarce printr-un punctaj remarcabil de 12,200 la bârnă, dovedindu-și calitățile și eleganța în acest sport exigent. Antonia Duţă, prima rezervă în finală, și-a arătat talentul și abilitățile remarcabile, primind 12,400 puncte la paralele și 3,650 puncte la sol.

Aceste frumoase reușite nu vin doar din pasiune și efort individual. Aceste fete extraordinare, Ioana Stănciulescu, Maria Ceplinschi, Amalia Puflea și Antonia Duţă, fac parte din proiectul „Ţară, ţară vrem campioane!”, coordonat de celebrele Mariana Bitang și Octavian Bellu. Acest proiect își propune să formeze și să promoveze tinere talente pentru a deveni campioane internaționale, să inspire și să aducă României numeroase victorii și recunoaștere pe plan mondial în gimnastică.

Aceste performanțe sunt doar o mică parte din drumul lor spre excelență și ne putem aștepta la mult mai multe de la aceste sportive talentate și dedicate. Bravo, fetelor!