Acasă Curiozitati Sorana Cîrstea avansează eroic la Washington, învingând-o pe Petra Martic

Sorana Cîrstea avansează eroic la Washington, învingând-o pe Petra Martic

0
Sorana Cîrstea avansează eroic la Washington, învingând-o pe Petra Martic

Sorana Cîrstea, talentata jucătoare de tenis română, a obținut o victorie de excepție la turneul WTA 500 de la Washington, cu premii totale de 780.637 dolari. Ea a învins-o pe Petra Martic din Croația într-un meci spectaculos cu scorul de 6-3, 7-6 (15/13).

Această victorie a fost o adevărată luptă de durată, cu o durată de aproape două ore (1 oră și 50 de minute). Cu această performanță, Cîrstea și Martic sunt acum la egalitate în meciurile directe, fiecare câștigând de două ori în întâlnirile anterioare.

Sorana Cîrstea a obținut prima victorie în fața lui Martic în 2012, la Luxemburg, în primul tur, cu un scor zdrobitor de 6-2, 6-2. Cu toate acestea, Martic a revenit cu victorii în 2012 la Linz și în 2014 la Guangzhou.

Pentru această victorie de la Washington, Sorana Cîrstea își asigură un cec de 11.600 dolari și 55 de puncte WTA. În optimi, o așteaptă campioana en titre, rusoaica Liudmila Samsonova, cap de serie numărul opt, care a trecut în primul tur de americanca Danielle Collins, cu un dublu 6-1.

Acesta va fi primul duel dintre Cîrstea și Samsonova, promițând o confruntare incendiară pe terenul de tenis.