joi, martie 28, 2024

Armata iese la atac! Lacatus, buget de lux in liga a patra: „O sa aducem antrenor cu nume!” Planul Fiarei

Must Read

Marius Lacatus a inceput sa lucreze pentru echipa de fotbal a Armatei, pe care o vrea in Liga I in 2020. Lacatus are buget generos din partea Armatei, 300.000 de euro pentru inceput pentru formarea unei echipe care sa promoveze inca din primul sezon de existenta in liga a treia. Lacatus anunta ca va aduce un antrenor cunoscut, dar si jucatori renumiti, daca acestia vor dori sa joace in liga a patra. Si centrul de copii si juniori va face transferuri, iar foste legende ale clubului vor fi angajate sa antreneze. 

„E posibil sa aducem un antrenor important, cunoscut. Avem destui antrenori romani capabili, insa nu voi neglija nici antrenorii de la centrul de copii si juniori. Am inceput discutii cu scoli de fotbal private care au jucatori under 17, under 19. Ne vom orienta in principal spre jucatori tineri, de maximum 23-24 de ani.

 

Din ianuarie vom demara discutii pentru a face un nucleu de jucatori cu care sa incepem cat mai repede pregatirea. Va fi destul de greu, dar daca vom avea oportunitatea sa aducem jucatori consacrati o vom face. Este un proiect de durata, vrem sa aducem tineri de perspectiva care sa creasca de la an la an, nu sa cautam an de an jucatori. Trei-patru plombe pe an se pot face, insa nu vrem sa schimbam jumatate de echipa de la an la an”, a declarat Marius Lacatus la Digi.

Legenda clublui ros-albastru a vorbit si despre partea financiara de la CSA Steaua, dar si despre plamaresul echipei si conditiile in care se vor antrena fotbalistii noii echipe.

- Advertisement -

„Nu inseamna ca daca am niste bani trebuie sa ii cheltui pe toti. Sa speram ca vom incepe in liga a patra, indeplinim criteriile de licentiere, avem palmares, baza sportiva”, a adaugat Marius Lacatus.

Sursa : Sport

[td_block_5 limit="6"]
- Advertisement -