Uimitor! Un moment artistic plin de stralucire!

0
Uimitor! Un moment artistic plin de stralucire!

Un moment artistic plin de stralucire a avut parte in cadrul concursului de talente „Die grössten Schweizer Talente” din Elvetia. Daca la inceputul reprezentatiei concurenta din imagini nu pare ca i-a convins pe membrii juriului de talentul ei, dupa cateva clipe lucrurile s-au schimbat. Momentul in care lasa costumatia de un veritabil ninja si ramane pe scena intr-o tinuta aurie devine un moment artistic plin de stralucire.

Concurenta din filmuletul de mai jos se numeste Nina Burri si este originara din capitala Elvetiei, Berna. Aceasta a oferit pe scena concursului de talente din Elvetia un moment artistic plin de stralucire. Flexibilitatea intregului ei corp a reusit sa impresioneze intr-un mod foarte placut atat publicul, cat si juriul concursului de talente. Miscarile sale de contorsionism au lasat intreg publicul muti de uimire, deorece acestea au fost duse la extrem.

Tanara din imagini a dat dovada de foarte mult talent, dar si de foarte multa daruire pentru tot ceea ce face. Efortul pe care aceasta il depune zi de zi este unul foarte mare. Nina Burri a inceput lectiile de balet de la varsta de 6 ani si chiar daca miscarile pe care aceasta le face par simple, efortul pe care il face pentru a-si contorsiona bratele si piciorele este destul de mare.

Reprezentatia sa de pe scena concursului de talente din Elvetia a devenit un moment artistic plin de stralucire datorita prezentei sale scnenice impecabile, a costumatiei stralucitoare, dar si a zambetului de pe chipul ei. Toate aceste lucruri demonstreaza ca Nina Burri este o artista completa care merita sa ajunga tot mai sus in cadrul concursului de talente, pentru a reusi sa se promoveze cat mai mult si a ajunge o artista cunoscuta international. Visul ei este de a deveni un artist de circ profesionist si nu ne ramane decat sa ii uram foarte mult succes in tot ceea ce isi propune. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.