Căluțul Storm, un Rapunzel din lumea animalelor care poate face orice fată geloasă

0
Căluțul Storm, un Rapunzel din lumea animalelor care poate face orice fată geloasă

Storm este un superb cal Haflinger care locuiește în Olanda alături de proprietarul ei, Naomi Beckers. Incredibilul par blond al acestui animal îi face pe oameni să se întrebe dacă este un cal adevărat sau dacă a ieșit dintr-un basm despre Rapunzel. Naomi și Storm împărtășesc imagini in care poartă coafuri minunate, bucle similare, iar ședințele lor foto au câștigat deja inimile multor iubitori de cai.

Am fost fermecați de Storm de când i-am văzut fotografiile și ne întrebăm dacă ne împărtășiți admirația.

Storm nu este singurul cal Haflinger care are părul ondulat, dar în cele mai multe cazuri valurile încep să se îndrepte pe măsură ce caii cresc și coamele lor devin mai lungi. Storm este o excepție minunată, deoarece a reușit să-și păstreze buclele uimitoare până acum , la varsta de 10 ani.

Naomi, a mărturisit că la început a avut în plan doar să posteze câteva fotografii cu Storm pe Instagram, dar oamenii s-au îndrăgostit de minunatul ei animal și au continuat să ceară mai multe fotografii. Astăzi Storm și Naomi au mai mult de 48.000 de fani pe Instagram și dorim să vă arătăm câteva dintre imaginile lor uimitoare. Sperăm să vă placă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.