Induiasator! Un caine gasit aproape mort a fost transformat complet!

3
Induiasator! Un caine gasit aproape mort a fost transformat complet!

A salva viata unui animal care este gasit aproape mort este unul dintre cele mai emotionate si induiosatoare lucruri pe care le putem face. Atunci cand dam o noua sansa le viata unui animal aflat intr-o stare deplorabila demonstram ca suntem niste oameni cu suflet mare, dar si mari iubitori de animale.

Un astfel de exemplu il putem vedea in filmuletul de mai jos, unde vom putea cunoaste poveste unui caine gasit aproape mort, dar care a fost salvat de voluntarii de la asociatia „Animal Aid Unlimited” din India. Asa cum puteti vedea si in imagini, starea cainelui era una deplorabila, fiind gasit aproape mort. Intregul sau corp era acoperit cu rani provenite de la raie, iar sansele de a supravietui erau foarte mici. O tanara voluntara de la asociatie l-a ingrijit din prima clipa in care l-a gasit. Aceasta i-a facut baie de doua ori cu o solutie care sa il ajute la vindecarea ranilor severe si a iritatiilor provocate de raie. In urma tuturor ingrijirilor medicale de care a avut parte, cainele s-a tranformat in sase saptamani de zile dintr-un caine gasit aproape mort intr-un caine sanatos, plin de energie si cu foarte mult chef de joaca.

Pe langa toate ingrijirile medicale de care a avut parte, acest animal a avut parte si de afectiunea si dragostea de care ducea atata lipsa. Dragostea oferita acestui caine a facut complet acest proces de vindecare. Este uimitor cum un caine gasit aproape mort s-a putut vindeca atata de repede si a devenit un animal de companie foarte jucaus si foarte sanatos.

Datorita oamenilor cu suflet mare de la asociatia de voluntari „Animal Aid Unlimited” o minune a putut avea loc, iar viata unui animal a putut fi salvata. Acesti oameni merita toata admiratia si tot respectul, dar trebuie si ajutati pentru ca in viitor sa poate salva si alte vieti. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.