vineri, martie 29, 2024

Un beagle inapoiaza lucrurile pierdute pe un aeroport din Amsterdam

Must Read

Un beagle este cel mai atent cu pasagerii unor zboruri din Amsterdam care si-au uitata bagajele. Intr-un aeroport este multa aglomeratie si agitatie ceea ce poate duce foarte usor la pierderea unor bagaje. Multi pasageri care circula in mod fecvent cu avionul ajung sa isi uite macar o data fie geanta de mana fie un rucsac in aeroport sau pe avion. De aceea un serviciu de inapoiere al bagajelor ar fi binevenit. Uneori ajungem sa uitam pur si simplu lucruri pe avion pe care nu vom reusi sa le recuperam de fiecare data. In acest caz oricat ar fi de stresanta situatia prezenta unui beagle care va va inapoia lucrurile va face ziua mai frumoasa. Acest catel a fost dresat sa recupereze bagajele pasagerilor si sa le inapoieze proprietarilor.

In aeroportul Schipol din Amsterdam un beagle este unul dintre cei mai de vaza angajati KLM. Acesta joaca rolul lui Sherlok Holmes si recupereaza bagajele uitate sau pierdute de catre pasageri si le inapoiaza mergand direct la ei.

Comportamentul si atitudinea sa sunt foarte demne de acest important job pe care il are. Acesta este unul dintre angajatii model ai companiei. Catelul miroase bagajul uitat si apoi il recunoaste pe proprietar dupa miros. Si toate acestea se intampla inainte ca pasagerul sa paraseasca aeroportul. Pasagerii sunt impresionati cat de prompt este acest catel cu returnarea bagajelor.

Multi pasageri sint surprinsi cand vad un beagle ca le aduce obietele uitate precum echipamente audio, carti sau jucarii, o doamna isi uitase din greseala telefonul mobil pe avion si s-a bucurat atunci cand acest beagle responsabil i l-a returnat. Pentru ale sale fapte bune catelul primeste atentie si vorbe bune de la persoanele a caror bagaje le-a returnat. Purtatorul de cuvant al companiei aeriene KLM de la departamentul Lost & Found sustine ca multi pasageri nici nu realizeaza ca au auitat acele obiecte pana cand un beagle vine la ei si le prezinta.

- Advertisement -

 

[td_block_5 limit="6"]
- Advertisement -