Acasă Curiozitati Doi pompieri români, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor din Canada

Doi pompieri români, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor din Canada

0
Doi pompieri români, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor din Canada

În mijlocul unei competiții feroce, desfășurată în perioada 31 iulie – 7 august, la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor din Canada, doi eroi ai ISU Mehedinți au arătat că determinarea și pasiunea pot aduce rezultate uluitoare.

Lt. col. Lavinia Mariana Brebu și lt. col. Adrian Bratu, pompieri cu inimă mare, au luat parte la această competiție globală, unde s-au întrecut cu reprezentanți din peste 60 de țări. Ceea ce au realizat este cu adevărat de neuitat – 9 medalii impresionante.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Lavinia a cucerit aurul la probele de 100 m spate și ștafetă 4×50 m mixt, dar și argintul și bronzul la probele de 200 m mixt și ștafeta 4×50 m liber, respectiv 50 m bras și 200 m liber. Cu această performanță remarcabilă, ea a devenit campioană mondială și o sursă de inspirație pentru toți cei care o cunosc.

Adrian Bratu nu a fost nici el cu mâinile în sân, ci și-a etalat ambiția și curajul, reușind să devină campion mondial la proba de 400 de metri plat, obținând medalia de argint la săritura în lungime și medalia de bronz la proba de 200 de metri plat. Cu fiecare pas al său, a demonstrat că perseverența este cheia succesului.

Sportiva Lavinia Brebu are deja la activ șaptea participare la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, unde a câștigat un impresionant total de 40 de medalii, dintre care 13 de aur, 15 de argint și 12 de bronz. Pe de altă parte, pompierul Adrian Bratu a avut onoarea de a concura pentru a treia oară în cadrul acestor jocuri, aducând acasă 11 medalii: una de aur, șapte de argint și trei de bronz.

Ceea ce face aceste performanțe și mai speciale este faptul că Lavinia și Adrian sunt nu doar colegi de echipă remarcabili, ci și soț și soție devotați. Dragostea lor a dat roade nu doar în sport, ci și în viața de familie, iar micuța Francesca, de numai un an, este dovada acestui fericit cămin pe care l-au clădit împreună.

Această poveste extraordinară de curaj, dăruire și succes ne inspiră pe toți și ne face mândri că avem asemenea eroi în rândurile pompierilor români. Bravo, dragi colegi, pentru realizările uluitoare și pentru dăruirea de care ați dat dovadă. Suntem cu toții mândri de voi!