Acasă Curiozitati Gimnastele gemene din Arad, Andra și Carina Crainic, primele cu titluri de excelență la Zilele Aradului

Gimnastele gemene din Arad, Andra și Carina Crainic, primele cu titluri de excelență la Zilele Aradului

0
Gimnastele gemene din Arad, Andra și Carina Crainic, primele cu titluri de excelență la Zilele Aradului

Pe 22 august 2023, într-o atmosferă festivă desfășurată la impresionantul Vechi Cazinou din Arad, Consiliul Local al Municipiului Arad a conferit titluri și distincții deosebite în cadrul celebrării Zilelor Aradului. Cu ocazia acestui eveniment special, au fost evidențiate meritele profesionale remarcabile și devotamentul continuu pentru promovarea orașului Arad.

În domeniul sportului, privirile au fost îndreptate către două surori gemene remarcabile, Andra și Carina Crainic, sportive la secția de gimnastică ritmică a CSM Arad. Aceste tinere talente au fost onorate cu titluri de excelență pentru „rezultatele deosebite obținute la campionatele naționale și internaționale”. Și cu siguranță, anul 2023 a fost unul plin de succes pentru cele două atlete, care au cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial alături de echipa națională de junioare a României.

Aradul se afirmă ca un centru vital în lumea gimnasticii ritmice din România, iar Andra și Carina Crainic au demonstrat încă o dată talentul impresionant al orașului. În plus, la Campionatele Mondiale de la Cluj-Napoca din acest an, au obținut un onorabil loc 5 în proba de cinci corzi, dovedindu-se a fi printre cele mai promițătoare talente din sportul olimpic al gimnasticii ritmice. Trebuie menționat că Aradul este recunoscut drept un centru național de gimnastică ritmică, sub egida Federației conduse de Irina Deleanu.

Îndrumate de antrenoarele lor, Daniela Chiriac și Tatiana Novikova, care au rolul de coordonatoare ale ansamblului național de senioare, gimnastele din Arad continuă să strălucească în sportul de performanță. CSM Arad se poate mândri cu faptul că a oferit numeroase sportive medaliate la nivel național și internațional, iar patru dintre ele fac parte din loturile naționale. Aceste realizări reprezintă un tribut adus dedicării și angajamentului acestor sportive și antrenoarelor lor în domeniul gimnasticii ritmice.