Acasă Curiozitati Secția de Haltere de la CS Municipal Arad strălucește cu 12 medalii la Campionatele Naționale pentru Juniori

Secția de Haltere de la CS Municipal Arad strălucește cu 12 medalii la Campionatele Naționale pentru Juniori

0
Secția de Haltere de la CS Municipal Arad strălucește cu 12 medalii la Campionatele Naționale pentru Juniori

Secția de haltere de la CS Municipal Arad a dat lovitura la Campionatele Naționale pentru juniori III (9-12 ani) și juniori II (13-15 ani), strângând în total nu mai puțin de 12 medalii. Evenimentul de amploare s-a desfășurat pe parcursul a trei zile la baza sportivă AMEFA din pitorescul oraș Arad, atrăgând peste 130 de tineri sportivi plini de energie și ambiție. Este un moment de mândrie pentru comunitatea sportivă a orașului nostru!

Cu toate că competiția a fost una feroce, halterofilii de la CSM Arad, sub îndrumarea antrenorilor lor talentați, Adrian Jigău și Pavel Sebeșan, au dat tot ce au avut mai bun. Acești tineri campioni au demonstrat că sunt cu adevărat pregătiți să-și lase amprenta în lumea halterelor.

Juniori III (9-12 ani):

  • Maria Denisa Ciurar, în categoria de 28 de kilograme, a reușit să smulgă cu succes 16 kg și să arunce 20 kg, ocupând locul 3 în clasamentul general cu un total de 36 de kg.
  • Luis Casian Nagy, în categoria +55 de kilograme, a impresionat cu smulsul său de 34 kg și aruncatul de 45 kg, stabilindu-și poziția pe locul 4 în competiție cu un total de 79 kg.

Juniori II (13-15 ani):

  • David Roberto Ciurar, la categoria de 61 de kilograme, a câștigat bronzul cu smulsul de 75 kg și aruncatul de 90 kg, acumulând un total de 165 kg.
  • Robert Vasile Filip, în categoria de 81 de kilograme, s-a clasat pe locul 2 în concurs cu un smuls de 80 kg și un aruncat de 106 kg, ajungând la un total de 186 kg.

Dar emoțiile nu se opresc aici! În curând, la sfârșitul lunii septembrie, se va desfășura finala națională a categoriei juniori I, 20 de ani, la Ovidiu, județul Constanța. Anticipăm cu nerăbdare să vedem cum acești tineri atleți se vor descurca în această competiție de top.

În plus, nu putem să nu menționăm că la sfârșitul săptămânii va avea loc și prestigiosul concurs internațional „Cupa Aradului,” la care sunt așteptați și participanți de la cluburile partenere din țările vecine, precum Serbia, Ungaria și Slovacia. Această competiție promite să fie una incitantă și plină de provocări pentru sportivii noștri talentați.

Cu fiecare victorie, acești tineri sportivi continuă să aducă mândrie orașului lor și să inspire generațiile viitoare de campioni. Aradul este cu adevărat un loc în care talentul, perseverența și dedicația strălucesc în lumea sportului.