Acasă Curiozitati Prof. univ. dr. Ioan-Bradu Iamandescu- Sarea din sange!!! SECRETUL ANTICANCEROS

Prof. univ. dr. Ioan-Bradu Iamandescu- Sarea din sange!!! SECRETUL ANTICANCEROS

0
Prof. univ. dr. Ioan-Bradu Iamandescu- Sarea din sange!!! SECRETUL ANTICANCEROS

Prof. univ. dr. Ioan-Bradu Iamandescu, prieten al AMPress, unde a publicat interviuri și sfaturi medicale, ne-a trimis un  articol excepțional prin simplitatea și forța argumentelor în chestiuni fundamentale. Publicăm prima lui parte cu credința că dacă marele alergolog și universitar ni-l trimite e de urmat, aplicat, ținut minte, Și, cum ne îndeamnă domnia să, să-l dăm mai departe prietenilor. Așa vom face.Trist este că între timp, marele profesor a plecat dintre noi. Dumnezeu să-l odihnească.

O taină ținută cu mari eforturi și mulți bani departe de urechile și ochii „prostimii”.
Lipsa sării din sânge!! Interesant, dar LOGIC. Aceeași problema cu tensiunea arterială: înainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita superioară a „normalului”. Să aibă aceeași justificare?

Va dezvăluim azi o taină ținută cu mari eforturi și mulți bani departe de urechile și ochii „prostimii”. Excesul de sare, zahăr și grăsimi, dăunează grav sănătății !Asta da avertisment medical! Ce înseamnă exces nu ne explică însa nimeni!!! La prima citire, exces înseamna prea mult, dar raportat la greutatea fiecăruia!!! Între copilul de 20 de kilograme și adultul de 80 sau 120 de kilograme… e omarja de eroare foarte mare, că să pronunți exces, sau să recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi.
Între omul de la munte… care bea apă puternic magnetizată și aproape pură și cel de la șes sau de la oraș care primesc apă cea mai infectă, cel de la munte va „dizolvă” și elimina mult mai reped chimicalele!

Nu uitați că nu suntem la fel, că nu avem aceeași grupa sanguină, că diferă și RH-ul – purtătorul de oxigen din sânge! Unii au în sânge predominant Cuprul (RH negativ) alții, cei mai mulți, au Fierul (RH pozitiv)!

Nu uitați ceea ce mulți vor să ascundă:- orice reacție a apei cu sarea produce… căldură!!!
Iar sarea formează pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de… 11.000 de ori viteză transferului informațional către creier!!! Mai simplu spus, lipsa sării din sânge… prostește!!! Intuiția îmi spune că asta este scopul lor real: să devenim legume! La muncă și înapoi acasă, la televizor unde ni se repetă zilnic astea: excesul de sare zahăr și grăsimi dăunează grav sănătății!

Dar excesul de alcool, tutun și medicamente? De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect? De ce nu se fac campanii contra drogurilor ??? Nu este vorba de boală și moarte, mai ales în rândul tinerilor? Ba da! Dar este vorba și de bani, de mulți bani atât de mulți încât viață copiilor și a tinerilor…nu mai contează!!! Este vorba de profituri imense, accize și taxe! Și în fond este bine să ai multe „legume” în sistem ! Pentru că legumele își plătesc taxele la zi! Amintiți-va! Ce face medicul prima dată când ajungi în spital? Îti schimbă regimul alimentar: fără sare!!!! Adică taie legăturile informaționale cu creierul, că să poată trimite medicamentele peste tot în corp. Amorțește creierul pentru că altfel, acesta, ar reacționa imediat la chimicalele administrate! Ar declanșa alergii!

Dar zahărul? Zahărul e purtător de un cu totul alt tip de informații ! Nu vorbi de „clasicul” zahăr alb, tos, chimizat la maxim!!!Vorbim de zahărul natural din fructe sintetizat de natură cu ajutorul apei ! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine, naturală!
Vitalitatea dvs. și a copiilor dvs., atenția, concentrația, vin din zaharurile naturale! Și evoluția dv.

Genetică! Grăsimile ?! Să vedem ce spun studiile! Colesterolul ajută la formarea membranelor celulare; la sinteză hormonilor în glandele suprarenale și în ovar!!! Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urmă transformării de către ficat în acid biliar. Nivelurile joase ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariția depresiei, comportamentului violent, sinucidere, creșterea riscului de infarct miocardic și mai ales o slabă funcționare a sistemului imunitar.
În trecut, cineva cu un regim alimentar ce conținea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta pâna când, cei de la OMS, au hotarât să schimbe normele! Să le coboare la 200! Imediat, au apărut 36 de milioane de „bolnavi”,și 4,3 de miliarde de dolari pe an, câstig, dintr-un foc!.

Între vrăjeală științifică a unora și intuiția lui strămoșească, ciobanul român a ales intuiția!… tot cu slănină, pița, ceapă și palincă trăiește! Nu face exces și trăiește mult și bine… cum ați vrea să-și crească altfel oile, să lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Și toate astea pâna pe la 60-70 de ani… cu un cojoc mitoș de 40 de kilograme pe umeri și bâta în mâna?
Acum, trageți dvs. concluziile.

Durerea la fălci te poate trezi din somnul adânc. Să fim atenți. Cu cât știm mai mult, cu atât avem mai multe șanse de supraviețuire. Un *cardiolog* spune că fiecare care citește acest mesaj și-l trimite la 10 oameni poate salva cel puțîn o viață. Citește și trimite unui prieten. Ar putea salva o viață. Deci fii un prieten adevărat și trimite-l tuturor prietenilor tăi.