Acasă Curiozitati După 10 ani, Mihai Neșu a renunțat la scaunul cu rotile. Uite cum se simte și ce face fostul fotbalist!

După 10 ani, Mihai Neșu a renunțat la scaunul cu rotile. Uite cum se simte și ce face fostul fotbalist!

0
După 10 ani, Mihai Neșu a renunțat la scaunul cu rotile. Uite cum se simte și ce face fostul fotbalist!

Mihai Neșu arată și se simte din ce în ce mai bine. Fostul fotbalist a acceptat să apară în calendarul steliștilor. El a renunțat la scaunul cu roțile, iar imaginea postată pe pagină de Facebook dedicată lui a strâns sute de aprecieri.

Pe 10 s-au împlinit șapte ani de la accidentarea lui Mihai Neșu. La un atrenament al echipei FC Utrecht, fostul stelist a suferit o accidentare care l-a lăsat paralizat.

Suferința prin care a trecut Mihai Neșu.

În urmă accidentului suferit în 2011, Mihai Neșu a fost nevoit să-și schimbe întreagă viață. A fost părăsit de soție, a făcut multe tratamente costisitoare și foarte dureroase, iar apoi și-a pierdut părinții.

Că un adevărat campion, fostul stelist nu s-a lăsat doborât de necazurile prin care a trecut și a continuat să meargă înainte.

Pe pagină de Facebook dedicată lui, intitulată „Uniți pentru Mihai”, a fost postată o fotografie în care fostul internațional român apare fără scaun cu roțile.

Mihai Neșu a fost pozat stand pe un fotoliu, imagine ce face parte dintr-o ședința foto pentru calendarul „UEFAantasticii România 100”.

Ce s-a întâmplat cu Maria Gherman după divorțul de Mihai Neșu.

Fosta soție a lui Mihai Neșu, Maria Gherman, și-a refăcut viața după divorțul de fostul fotbalist. De aproape un an, ea are o relație cu un bărbat și este designer de încălțăminte, transmite România TV.

Maria Gherman și Mihai Neșu au decis să divorțeze la sfârșitul anului 2012, la 9 luni de zile după ce fotbalistul lui FC Utrecht suferea accidentarea care l-a lăsat imobilizat. Procesul s-a finalizat în anul 2014 și a pus capăt unui mariaj care a durat opt ani.

Mihăiţă Neşu şi-a încheiat cariera la doar 28 de ani, după o accidentare suferită în timpul unui antrenament la Utrecht, echipă la care era legitimat, şi în urma căruia a rămas paralizat.