Acasă Curiozitati Detoxifiază-ți ficatul în două săptămâni cu stafide și apă! Uite cum este posibil!

Detoxifiază-ți ficatul în două săptămâni cu stafide și apă! Uite cum este posibil!

0
Detoxifiază-ți ficatul în două săptămâni cu stafide și apă! Uite cum este posibil!

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corp, pentru că se ocupă de curățarea întregului organism. Ficatul este organul care sintetizează proteinele, curăță sângele și elimină toxinele din corp.

Mai mult decât atât, puțini știu că este singurul organ din corp care se poate regenera după ce a fost tăiat. Așadar, este foarte important să avem grijă de acest organ. Una dintre cele mai comune probleme în legătură acest organ este ficatul gras. De asemenea, alte afecțiuni grave sunt ciroza hepatitele A, B și C sunt alte boli care îl pot afecta.

Există însă o metodă naturală de detoxifiere care are efecte remarcabile.

Cum să îți cureți ficatul în doar două zile, în mod natural.

Chiar dacă pare greu de crezut, ingredientul secret sunt stafidele. Ai nevoie de stafide închise la culoare pe care să le pui într-un vas cu apă. După 5 secunde, varsă apa pentru a le spăla. După care, în aceeași apă, fierbe stafidele timp de două minute și lasă-le să se odihnească timp de 25 de ore.

A doua zi de dimineață, pe stomacul gol, bea acest amestec, rece sau cald. Primele efectele le vei observa după două zile, potrivit girly.ro. Repetă acest procedeu timp de o săptămână. În această perioadă, ar trebui să eviți consumul de alimente grase și alcool.