duminică, martie 3, 2024

Uleiul care îndepărtează acidul uric din sânge, ameliorează anxietatea, artrita cronică, reumatismul și stopează poftele de țigări și alcool

Must Read

În ultimii ani, oamenii au început să se bucure de proprietățile curative ale piperului negru. De fapt, uleiul din piper negru oferă foarte multe beneficii organismului nostru.

Beneficiile uleiului din piper negru
Acest ulei este un bun laxativ, antibacterian, expectorant, antioxidant, antiseptic, iar lista poate continua. Mai jos, am detaliat o parte dintre aceste exemple:

1. Tratează afecțiunile stomacale: îmbunătățește digestia și previne constipația și diareea.

2. De asemenea, uleiul din piper negru poate trata afecțiunile urinale și transpirația excesivă.

3. Te ajută să slăbești: învelișul exterior al piperului negru ajută la distrugerea celulelor de grăsime și astfel, poți da cu ușurință jos câteva kilograme.

- Advertisement -

4. Elimină cu succes acidul uric din sânge.

5. Menține sănătatea pielii: piperul tratează vitiligo, deoarece este un extraordinar stimulent în cazul producerii pigmentare.

6. Boli ale căilor respiratorii: piperul negru tratează congestia nazală și curăță sinusurile.

7. Un bun antibacterian: proprietățile sale antibacteriene, ajută la vindecarea mușcăturilor de insecte și tratează extraordinar infecțiile.

8. De asemenea, consumul regulat al acestui ulei previne formarea arterosclerozei.

9. Un bun antioxidant: proprietățile sale antioxidante ajută la repararea celulelor afectate de radicalii liberi și pot preveni apariția cancerului.

10. Afecțiuni neurologice: s-a demonstrat faptul că piperul poate reabilita sistemul nervos și ajută în cazul pierderii de memorie.

Este foarte important modul în care acest ulei este consumat. El poate fi ingerat, inhalat sau aplicat local.

Uleiul ingerat
Dacă este ingerat, acest ulei ajută la eliminarea toxinelor din organism, tratând în același timp toate afecțiunile enumerate mai sus. Atenție însă, pentru consumul intern, nu folosiți mai mult de 2 picături la un pahar de apa. Se consumă după masă!

Uleiul inhalat
Acest ulei este bine cunoscut pentru proprietățile sale de relaxare. Atunci când este inhalat, ajută organismul să se elibereze de stres, inducând starea de liniște.

De asemenea, sub această formă ajută fumătorii să renunțe la fumat. Turnați 10 picături de ulei de piper negru într-un vas cu apă fiartă și faceți infuzie in fiecare seară. Efectele se instalează imediat!

Uleiul aplicat local
Aplicat local, acest ulei ajută la relaxarea mușchilor și tratează crampele musculare. De asemenea, uleiul din piper negru vindecă mușcăturile de insecte, reumatismul, artrita și infecțiile, fiind necesar doar să masați zonele afectate.

Atunci când este aplicat local, uleiul de piper negru creează o senzație de încălzire, așa că folosiți doze mici și diluați-l cu un ulei purtător, cum ar fi uleiul de cocos, uleiul de jojoba sau uleiul de migdale. Puteți folosi o diluție 1:1, mai ales dacă aplicați uleiul pe pielea sensibilă.

Uleiul esențial de piper negru este disponibil în unele magazine de produse naturiste. Asigurați-vă că achiziționați un produs de înaltă calitate, cu grad de puritate 100%, fabricat de o companie de încredere și cu reputație.

Căutați un ulei care este extras cu CO2, decât distilat cu aburi. Extracția cu CO2 înseamnă că substanțele chimice precum hexanul sau etanolul au fost lăsate în afara procesului, ceea ce este un lucru foarte bun.

[td_block_5 limit="6"]
- Advertisement -