Acasă Curiozitati Acești milionari nu cumpără iahturi și insule, dar salvează mii de copii

Acești milionari nu cumpără iahturi și insule, dar salvează mii de copii

0
Acești milionari nu cumpără iahturi și insule, dar salvează mii de copii

Există pe acest pământ oameni care nu trăiesc doar pentru ei înșiși, ci și pentru cei din jur. Acești oameni nu vor să cheltuie banii pe iahturi de lux sau avioane private, ci preferă să facă acte de caritate, pentru a-i ajuta pe cei nevoiași.

Mai jos, vom vorbi despre 8 celebrități care preferă să-și împartă averea cu oamenii mai puțin norocoși.

Gosha Kutsenko

Actoru, cântărețul și scenaristul Gosha Kutsenko a înființat în anul 2011 fundație care îi ajută pe copiii care suferă de paralizie cerebrală. De două ori pe an, Gosha Kutsenko organizează concerte la care participă colegii și prietenii săi.

Natalia Vodianova

Modelul Natalia Vodianova a înființat și ea o fundației, este vorba de Fundația Naked Heart for Children, implicată în construirea locurilor de joacă pentru copii. De asemenea, fundația înființată de Natalia Vodianova oferă asistență terapeutică și psihologică familiilor în care există copii cu dizabilități.

Modelul organizează adesea evenimente de caritate la care sunt invitate celebritățile care vor să strângă bani în scopuri caritabile.

Konstantin Khabensky

Actorul rus Konstantin Khabensky a înființat o fundație pentru copiii cu cancer. Doar în anul 2013, fundația sa a reușit să salveze viața a 130 de copii. Konstantin Khabensky este de părere că viața omului este cea mai importantă. Actorul este foarte fericit atunci când vede bucuria din ochii mamelor a căror copii au fost salvați.

Chulpan Khamatova

Actrița Chulpan Khamatova a înființat în 2916 o fundație implicată în sprijinirea copiiloR. Fundația „Give Life” oferă, de asemenea, asistență psihologică copiilor bolnavi și caută donatori de sânge.

Keanu Reeves

Actorul canadian Keanu Reeves duce o viață simpli și nu se sfiește să vorbească cu oamenii fără adăpost. Keanu Reeves nu poate să înțeleagă de ce oamenii au nevoie de iahturi și avioane private pentru a fi fericiți. Deși are foarte mulți bani, actorul canadian nu și-a cumpărat o casă a lui, deoarece preferă să locuiască cu chirie.

Keanu Reeves nu și-a cumpărat nici măcar o mașină, iar pentru a se deplasa dintr-un loc în altul folosește transportul public. Actorul a înființat o fundație și luptă pentru drepturile animalelor.

Leonardo DiCaprio

Când a început să câștige sume mari de bani, actorul Leonardo DiCaprio a realizat că banii nu aduc fericirea. În anul 1998, DiCaprio a înființat o fundație caritabilă și a donat 15 milioane de dolari unor organizații.

Kate Middleton

Deși ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a fost acuzată deseori de jurnaliști că nu are un comportament demn de un membru al familiei regale, aceasta nu a răspuns atacurilor și a continuat să poarte haine simple de la branduri precum Zara sau H&M. Kate Middleton preferă să împartă banii unor persoane care chiar au nevoie de ei, de aceea face multe acte de caritate.

Angelina Jolie

Angelina Jolie a înființat mai multe fundații caritabile pentru a-i ajuta pe copiii din Africa, iar în anul 2013, actrița a fost premiată pentru actele sale de caritate.

Din fericire, aceasta nu este lista completă cu persoanele care fac fapte bune. Numărul lor, crește de la zi la zi, iar asta ne bucură foarte mult.