Acasă Curiozitati Puterea și banii te fac arogant, boala și singurătatea îți demonstrează că ești nimic pe acest pământ

Puterea și banii te fac arogant, boala și singurătatea îți demonstrează că ești nimic pe acest pământ

0
Puterea și banii te fac arogant, boala și singurătatea îți demonstrează că ești nimic pe acest pământ

Un om care are mai mult succes sau mai mulți bani va fi mereu considerat un arogant de către cei care au mai puțin. Indiferent de ce spune și indiferent de ce face, nu va scăpa de amărăciunea unor oameni.

Adevărul este că cei mai mulți oameni cu adevărat înstăriți și care și-au dobândit averea prin muncă și prin determinare sunt, de fapt, oameni destul de responsabili. De ce? Pentru că crearea unei averi considerabile, pe parcursul a zeci de ani, mai ales dacă persoana provine din mijloace reduse, permite ca acea persoană să rămână cu picioarele pe pământ. Pe de altă parte, dacă o persoană câștigă sume uriașe de bani într-un timp scurt, pare să se schimbe.

Cu toate acestea, boala și moartea pot demonstra oricând că indiferent de bani și avere, omul este nimic pe acest pământ. Cea mai importantă avere pe care omul o poate avea este sănătatea. Spre deosebire de bani, sănătatea se câștigă exclusiv prin perseverență și disciplină.

Deși banii sunt puternici și pot cumpăra aproape orice, nu pot cumpăra sănătatea. Odată ce o persoană are o problemă critică de sănătate, nu se mai poate întoarce la viața pe care a avut-o înainte.

Banii nu pot face decât să cumpere toate medicamentele de care este nevoie pentru vindecare însă corpul, și așa, poate ceda. Câți oameni bogați mor la o vârstă fragedă?

Este foarte important să ai o sănătate bună pentru a câștiga o avere bunăși pentru a duce un trai decent. Atunci când sănătatea este pusă în pericol, banii nu te pot ajuta mereu.

Sănătatea este sursa de fericire!