Acasă Curiozitati „Îngerii” care au descoperit leacul pentru cancerul la sân, colon și piele. Dumnezeu lucrează prin oameni!

„Îngerii” care au descoperit leacul pentru cancerul la sân, colon și piele. Dumnezeu lucrează prin oameni!

0
„Îngerii” care au descoperit leacul pentru cancerul la sân, colon și piele. Dumnezeu lucrează prin oameni!

Dumnezeu lucrează prin oameni. Aceștia sunt „Îngerii” care au descoperit leacul pentru cancerul la sân, colon și piele. Oamenii de știință de la Universitatea din Granada au patentat un medicament de tratare a celulelor canceroase stem din san.

Componentele medicamentului descoperit de ei au redus activitatea celulelor canceroase cu 50% în numai 41 de zile de la începerea tratamentului. Tratamentul era aplicat de două ori pe săptămâna șoarecilor ce sufereau de tumoare indusă. Această descoperire extrem de importantă aparține grupurilor de „Cercetare și Dezvoltare” condus de Joaquin Campos Rosa și „Terapii avansate ale diferențierii, regenerării și cancerului” condus de profesorul Joan Antonio Marchal Corrales.

Un medicament care nu este toxic!

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui medicament este că nu este deloc toxic. În ciuda faptului că șoarecii au primit o doză ridicată, nu a fost înregistrat niciun efect advers. Mai mult, medicamentul poate fi produs în cantitate mare astfel încât să poată ajunge rapid în farmacii și cumpărat de cei care au nevoie. Cei de la UGR s-au mobilizat și în numai 5 zile au putut produce cantitatea cerută.