Cele mai bine plătite 10 locuri de muncă neobișnuite din lume

0
Cele mai bine plătite 10 locuri de muncă neobișnuite din lume

Cine nu a visat niciodată să devină bogat? Posibilitatea de a călători în fiecare lună, trezirea într-un super hotel pe plajă, pe scurt, banii pot face multe visuri să devină realitate. Sunt putini oameni care din greșeală se îmbogățesc, dar nu este greu să găsești oameni care să-și construiască imperii mari cu sudoarea muncii lor.

Cu fiecare zi care trece oamenii de știință fac descoperiri incredibile despre univers , dar nu au reușit încă să creeze o formulă pentru a atrage bani, cu toate acestea, există profesii care se plătesc foarte bine și puțini oameni știu. Iată 10 dintre cele mai bine plătite locuri de muncă neobișnuite din lume:

01. Doamna de onoare de închiriat
Până la 6 mii de lei pe nuntă.

02. Om care poate afla genul puilor
Până la 300 de mii de lei pe an.

03. Așteptați la coadă pentru altcineva

04. Afecțiune profesională
250 de lei pentru 60 de minute de îmbrățișări.

05. „Vânător de otrava”
Până la 5.000 de lei pe gram.

06. În Taiwan, organizarea unei înmormântări dramatice este foarte importantă. Atât de importantă, încât familiile bogate angajează bocitoare profesioniste care plâng, cântă și se târăsc, doar pentru a crea atmosfera necesară. Practica a apărut în anii 1970, dar este pe cale de dispariție, în unele zone fiind chiar interzisă.

În unele zone al României, mai ales la sate, această practică a avut loc și uneori încă se mai face. Dar la fel ca în Taiwan și în România acest obicei este practicat din ce în ce mai rar.
400 lei / oră.

07. „Vânător de aisberguri”

08. Scafandru
400 de mii de lei pe an.

09. Fotograf scene crim1nale
În jur de 500 de dolari la fiecare scenă.

10. Degustator de gumă
Pentru a crea guma de mestecat perfectă se depune foarte mult efort. Chiar dacă o gumă de mestecat are undeva între 1 și 7 grame, în crearea ei sunt folosite multe tehnologii diferite. Ea trebuie să ofere o explozie de aromă, un gust plăcut dulce și acrișor dacă e vorba de o gumǎ cu aromă de fructe. Cel care inspectează respectiva gumă de mestecat trebuie să aibă grijă ca aroma să fie potrivită, lucru nu foarte ușor în cazul combinațiilor de genul celor de căpșuni și lime. Dar prin comparație cu multe alte slujbe, aceasta este una foarte plăcută, singura problemǎ fiind posibila apariție a cariilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.