12 celebrități care au slabit si arata mai bine ca niciodata

0
12 celebrități care au slabit si arata mai bine ca niciodata

Fotografii impresionante ale celebrităților și ale corpurilor lor perfecte de la plajă se găsesc pe internet. Uneori poate fi într-adevăr frustrant și este greu să nu te simti puțin invidios. Cu toate acestea, nu toată lumea de la Hollywood s-a născut cu un corp armonios . Unii dintre actorii și cântăreții noștri preferați arătau complet diferiți de standardele de frumusețe de la Hollywood la un moment dat.

1. Adele

Este greu să nu observați că Adele a scăpat de câteva kilograme în plus din 2008, chiar dacă nu a împărtășit niciodată ce greutate a pierdut. Cântăreața spune că a făcut-o pentru fericirea personală și nu pentru a respecta standardele de frumusețe. Adele a tăiat complet zahărul din viata ei.

2. Mama June

June Shannon din emisiunea TV reală, Here Comes Honey Boo Boo a pierdut 80 de kilograme în ultimii ani. A trebuit să fie supusă unei operații de micsorare a stomacului în 2015. De atunci, a urmat o dietă strictă și exerciții fizice în mod regulat.

3. Rebel Wilson

4. Kelly Osbourne

Kelly Osbourne a pierdut în jur de 30 kg din 2009, când a participat la Dancing With The Stars . Partenerul emisiunii Kelly a introdus-o într-o dietă mai sănătoasă și în rutina de antrenament.

5. Jordin Sparks

6. Zach Galifianakis

7. Khloe Kardashian

8. John Goodman

9. Jennifer Hudson

10. Christina Aguilera

11. Melissa McCarthy

12. Jimmy Kimmel

Bonus: 50 Cent

Rapperul și actorul super atlet, 50 Cent și-a pierdut toată masa musculară pentru un film. A jucat un jucător de fotbal care suferă de c@ncer în All Things Fall Apart.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.