duminică, martie 3, 2024

10 fotografii cu celebrități și copiii lor, facute la aceeași vârstă. Seamana sau nu?

Must Read

În zilele noastre, părinții își compară adesea fotografiile din copilarie cu poze ale copiilor lor. Și uneori aceștia chiar împărtășesc aceste poze online pentru a afla opiniile celorlalți despre cât de mult seamana între ei . Nici celebritățile nu fac excepție, deoarece genele le pot surprinde și pe ele!

1. Milla Jovovich și Ever Gabo Anderson

Modelul și actrița Milla Jovovich și regizorul Paul Anderson au 2 fiice. Fiica lor cea mai mică, Dashiel Edan, care are 4 ani si Ever Gabo, care are 12. Cu fiecare clipă care trece, ea devine tot mai asemanatoare cu faimoasa ei mamă.

- Advertisement -

2. Angelina Jolie și Shiloh Jolie-Pitt

Shiloh a fost primul copil biologic al actorilor Brad Pitt și Angelina Jolie . Astăzi, are aproape 13 primaveri. În ciuda tunsoarei sale scurte și a stilului , mulți oameni spun că seamana foarte mult ca mama ei. Când se aflau încă într-o relație, cuplul a adoptat cativa copii, Maddox Chivan, 18; Zahara, 14; Pax, 16; și 2 fii biologici, gemeni Knox Leon și Vivienne, 11.

3. Beyoncé și Blue Ivy Carter

Cea mai in mare fetită a rapperului Jay-Z si a cantaretei Beyoncé este un copil foarte popular. Părinții ei o iau adesea la concertele lor și la alte evenimente. Blue Ivy are 7 ani și are și un frate și o soră care vor implini curând vârstă de 2 ani.

4. Victoria și Harper Seven Beckham

Harper Seven, este cea mai mica fată a jucătorului de fotbal David Beckham și a designerului Victoria Beckham . Din prima zi când s-a născut, cei ce i-au dat viată nu au ascuns-o de camerele de luat vederi, iar astăzi, fotogr@fiile acestei tinere sunt adesea văzute în presă.

5. David și Cruz Beckham

Cruz este cel mai mic dintre frații Beckham. El a fost numit după un prieten apropiat de familie, actor Tom Cruise. Tânărul de 14 ani este pasionat de muzică, iar la o vârsta fragedă a lansat prima sa melodie .

6. Drew Barrymore și Olive Barrymore-Kopelman

Actrița Drew Barrymore și consultantul de artă Will Kopelman au 2 fiice: Olive, care are 8 , iar Frankie, care are 5. Drew ea însăși a început să apară pe ecranele TV când avea doar 11 luni. Dar într-unul din interviurile ei recente, ea a spus că nu dorește ca acestia să apara în filme – cel puțin atât timp cât sunt incă mici.

7. Kim Kardashian și North West

Fetița rapperului Kanye West și starul de televiziune Kim Kardashian , este o fată la modă, care este adesea centrul atenției mass-media. Ea are de asemenea un frate mai mic Saint,  și o sora Chicago .

8. Jennifer Lopez și Emme Maribel Muñiz

În 2008, muzicianul Marc Anthony (Marco Antonio Muñiz) și cântăreața Jennifer Lopez au avut gemeni, Maximillian David și Emme Maribel. Mama lor își împărtășește adesea fotogr@fiile pe contul de facebook. Este interesant de observat că gemenii nu sunt neobișnuiti în familia Lopez.

9. Jessica Simpson și Maxwell Drew Johnson

Maxwell este fata jucătorului de fotbal, Eric Johnson, și a cântăreței Jessica Simpson . Cuplul are de asemenea un fiu numit Ace, care are 6 ani. Și acum o lună, a nascut o altă fiică. Jessica împărtășește fericita pozele nu numai ale pruncilor ei, ci și ale sarcinilor ei.

10. Jennifer Garner și Violet Affleck

În prezent, cea mai mare fiică a actorilor Ben Affleck și Jennifer Garner are deja 14 primaveri. Părinții încearcă să nu împărtășească pozele copiilor lor pe social media. Dar chiar din putinele pozici facute de jurnaliști și de paparazzi, este evident cât de multe au Jennifer și Violet în comun. În afară de ea, cuplul mai are încă 2 copulasi, Seraphina, care are 10 , iar Samuel, care are 7 .

20 de curiozitati despre lumea in care traim

Unele dintre statisticile de mai jos vi se vor parea amuzante in timp ce altele sunt cat se poate de serioase. Absolut toate sunt menite, insa, sa ne arate cat de putine lucruri cunoastem despre lumea care ne inconjoara. Demersul nostru include statistici din absolut toate domeniile de interes, de la date geografice si zoologice pana la cele politice si militare… un melanj de informatii mai mult sau mai putin inedite care sa va descreteasca fruntile si care sa va permita cateva momente de reflectie…

1. Furnicile nu dorm niciodata. Cu toate acestea, in zorii zilei, furnicile se intind asemenea oamenilor pentru a se dezmorti.

2. Aproximativ 90% din populatia intregii planete locuieste in emisfera nordica.

3. Cimpanzeii si cotofenele sunt singurele animale care isi pot recunoaste imaginea intr-o oglinda.

4. Barajul Hoover din SUA a fost proiectat ca sa reziste pentru cel putin 2.000 de ani. Cimentul folosit la ridicarea impresionantei constructii nu se va intari complet decat peste 500 de ani.

5. In ciuda aparentelor, doua treimi din suprafata intregului continent african se afla in emisfera nordica.

6. Daca tii un caras auriu intr-o incapere lipsita de lumina, acesta va deveni, in cele din urma, alb.

7. Irlanda este singura tara europeana in care nu exista serpi.

8. In provincia Alberta din Canada au fost ucisi absolut toti soarecii. In prezent, este singura provincie din lume in care nu exista asemenea rozatoare.

9. Ochiul unui strut este mai mare decat creierul acestei pasari.

10. Pentru fiecare om de pe Terra exista circa 200 de milioane de insecte. Numai termitele ne depasesc intr-un raport de 10 la 1.

11. Balena albastra este animalul care produce cele mai puternice sunete (pana la 188 de decibeli). Un astfel de sunet poate fi receptat prin apa la o distanta de pana la 850 de kilometri.

12. Te-ai gandit cata benzina ti-ar trebui ca sa poti inconjura planeta cu propriul automobil? Ei bine, in rezervorul unui avion Boeing poate incapea suficient combustibil incat sa poti face acest lucru de patru ori.

13. Stiti care sunt cei mai mari consumatori de Coca-Cola din lume? Daca ati raspuns islandezii, ati dat raspunsul corect…

14. Stiti care este apetitul unui furnicar sud-american? Ei bine, acesta poate ingera pana la 30.000 de furnici… pe zi.

15. Cei mai tineri parinti din istorie ( doi copii cu varste de 8, respectiv 9 ani) au trait in China. Copilul lor s-a nascut in anul 1910

16. Vreti sa stiti care este regiunea cu cea mai scazuta criminalitate? Incercati Quebec, Canada. Rata criminalitatii in aceasta zona este similara cu cea inregistrata intr-un parc Disney World, aproape 0.

17. Se estimeaza ca in lume exista circa 1 miliard de vite. 200 de milioane dintre ele traiesc numai in India, acolo unde sunt considerate animale sfinte.

18. In urma cu 5 ani, 60% dintre cumparatorii din supermarketurile lumii plateau cu bani gheata. Astazi, procentul este de doar 50%. Se estimeaza ca in anul 2011, doar 39% dintre cumparatori vor mai plati cu bani gheata in detrimentul cardurilor.

19. Pe suprafata unui corp uman traiesc mai multe vietati decat oameni pe intreaga planeta.

20. Bufnitele sunt singurele pasari care pot distinge culoarea albastra.

[td_block_5 limit="6"]
- Advertisement -