joi, martie 28, 2024

Scandalul „Becali vs Armata” a rupt generatia Stelei ’86. Cum se impart gloriile Stelei intre cele doua echipe

Must Read

In urma cu 30 de ani, Steaua era cea mai puternica echipa din Europa. Astazi, Romania are doua echipe „Steaua”, iar in curand risca sa nu mai aiba niciuna din cauza scandalului intre Becali si Armata.

Cu Lacatus antrenor-coordonator, cei de la CSA au anuntat oficial ca vor reinfiinta o echipa profesionista de fotbal, care va incepe din esaloanele inferioare ale Romaniei. Pana in 2020 acestia au obiectivul de a promova pana in Liga I, iar bugetul in prezent pe an a fost stabilit la 300.000 euro.

Decizia celor de la CSA de a folosi marca Steaua pentru a readuce in fotbal un nou club departamental, fenomen disparut dupa caderea comunismului in Romania, a impartit si generatia Stelei 1986, cea care a cucerit Cupa Campionilor Europeni.

Cel mai vocal contestatar al acestui proiect este fostul portar Duckadam, eroul de la Sevilla, in prezent angajatul lui Gigi Becali la club. Si Boloni critica acest proiect, in timp ce nume precum Balint, Ienei si Bumbescu apara ideea celor de la CSA.

- Advertisement -
 

Iata cum au comentat pana acum o parte din echipa eroilor de la Sevilla razboiul „Becali vs. Armata”:

Duckadam, presedinte onoare Steaua:

„Domnul Talpan doreste sa ramana in istorie ca omul care a incercat, pentru ca nu cred ca va reusi, pana la urma se va gasi cineva sa il opreasca sa distruga echipa Steaua. Am fost naiv cand am crezut ca cei de la Armata vor normalitate, nu e asa. Ei vor sa ii fure echipa domnului Becali si sa i-o dea altcuiva. Armata nu poate avea o echipa de fotbal care sa joace in Europa. Am crezut ca domnul ministru vrea sa rezolve problema, sa ne lase sa folosim baza de antrenament. Credeam ca militarii sunt oameni de cuvant, in general, dar m-am inselat din cate se pare. Ma bazez pe faptul ca la urmatoarele alegeri vin unii care vor sa faca ceva in Romania, ar trebui sa vina cineva care sa construiasca ceva, sa nu mai distruga branduri ca Steaua. Nu exista doua „stele”, va ramane una singura. Nu se doreste nimic, altfel negociau. I-am intrebat pe domnii Talpan si Boroi cati bani vor pentru Steaua, nu au stiut sa imi raspunda. Probabil ca vor sa ia Steaua de la Becali si sa i-o dea altui investitor.”

[td_block_5 limit="6"]
- Advertisement -