Decizie INCREDIBILA! PSG isi schimba presedintele de club cu un fost presedinte al Frantei! Cine preia miliardele arabilor

0
Decizie INCREDIBILA! PSG isi schimba presedintele de club cu un fost presedinte al Frantei! Cine preia miliardele arabilor

Dezamagiti de rezultatele din ultima perioada, seicii din Qatar au decis sa-l inlocuiasca pe presedintele Nasser Al-Khelaifi, cel care conduce clubul din 2011.

Faptul ca familia regala din Qatar vrea rezultate mai bune nu este un secret, ei fiind cei care au cerut in vara inlocuirea lui Laurent Blanc. Nu este prima incercare de schimbare a lui Nasser Al-Khelaifi, insa pana acum nu au gasit un inlocuitor considerat capabil sa duca clubul mai departe.

Se pare ca arabii l-au gasit acum pe acel om. Si nu este vorba despre un personaj cunoscut din fotbal. Este chiar fostul presedinte al Frantei, Nicolas Sarkozy, anunta revista GQ din Franta.

 

Mare fan al lui PSG, Sarkozy a anuntat de mult ca vrea sa conduca PSG intr-o zi. „Daca nu o sa fiu reales in 2017, o sa devin presedintele lui PSG”, spunea Sarkozy in timpul mandatului sau. El nu a mai fost ales in 2012, iar acum a ratat sansa de a deveni candidat la alegerile din 2017, dupa ce a iesit al treilea in cursa republicanilor.

Surse din anturajul familiei regale din Qatar au dezvaluit pentru GQ ca Sarkozy ar putea sa preia clubul inca din aceasta iarna. Sursa citata mai scrie ca exista varianta ca Nasser Al-Khelaifi sa fie lasat pana dupa dubla cu Barcelona din optimile Champions League, ultima sansa pentru a demonstra ca e omul capabil sa duca acest club la nivelul urmator.

Relatia lui Nicolas Sarkozy cu familia din Qatar este bine cunoscuta. Se spune ca fostul presedinte al Frantei este omul care a contribuit decisiv la acordarea organizarii Cupei Mondiale din 2022 catre Qatar. Sarkozy a participat in sezonul trecut la 90% din meciurile lui PSG de pe teren propriu.

Sursa : Sport

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.