Sufera de o boala rara…dar explica unei lumi intregi cat de fericit este!

2
Sufera de o boala rara…dar explica unei lumi intregi cat de fericit este!

Faceti cunostinta cu Sam Berns: In varsta de 17 ani, el va va inspira sa duceti o viata mai implinita. Sam sufera de progeria, o boala rara pe care doar 80 de copii din intreaga lume o au. Copii par normali pana la varsta de 2 ani, atunci cand incep brusc sa inainteze in varsta.

Cei mai multi copii care sufera de aceasta boala rara mor in jurul varstei de 13 ani. In momentul in care Sam a aparut in videoclipul de mai jos, acesta era un elev de liceu care obtinuse cele mai bune rezultate si reusise sa devina un adeverat lider printre colegii sai.

Discursul lui Sam nu numai ca este emotionant si frumos, dar este si unul dintre cele mai ispirate videoclipuri pe care le putem vedea vreodata. Sam ofera 3 citate simple despre viata care ar trebui sa ne ajunga la inima.

Intelepciunea si inteligenta pe care o arata in acest film emotionant este atat de infricosatoare, care devine chiar mai sfasietoare cand acest adolescent uimitor cu foarte multa speratanta pentru viitor din pacate moare la numai o luna dupa acest poetic si sincer discurs.

Este evident ca acest tanar a avut o inima razboinica: „A fi curajos nu este usor…Nu imi irosesc energia crezand lucruri rlee despre mine…Sper ca voi toti, indiferent de obstacole, sa puteti avea o viata foarte fericita.”. Cu certitudine, lumea intreaga a pierdut un suflet incredibil.

Mai presus de orice altceva, Sam a vrut ca lumea sa stie ca a trait o viata fericita, inconjurat de dragii lui prieteni si de familie si chiar daca a suferit de o boala rara, acest lucru nu l-a impiedicat sa fie optimist si sa se bucure de viata de pe acest pamant.    

Uramariti si voi acest discursul sau incredibil! Impartasiti acest videoclip emotionant pentru ca cei care se confrunta cu o provocare sa devina mai curajosi si sa treaca mai usor peste problemele vietii.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=36m1o-tM05g]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.