Sarbatoarea de Halloween se apropie! Idei de costume de Halloween perfecte!

2
Sarbatoarea de Halloween se apropie! Idei de costume de Halloween perfecte!
costume_halloween

Sarbatoarea de Halloween se apropie cu pasi repezi, asa ca trebuie sa va alegeti costumul perfect. Sunteti panicati ca inca nu ati ales acele costume de Halloween perfecte? Atunci ati ajuns la locul potrivit pentru a va rezolva aceasta problema! Fie ca sunteti in cautarea unor idei de costume de Halloween pentru oameni mari, idei de costume pentru cei mici sau costume de-a dreptul infricosatoare, astazi va prezint cateva modele care cu siguranta va vor impresiona. 

Halloween-ul este un moment de sarbatoare si de surperstitie. In ceea ce priveste provenienta acestei sarbatori, Haloween-ul provine de la un vechi festival celtic, moment in care oamenii aprindeau focuri si purtau costume pentru a alunga fantomele.

Traditia de a ne imbraca in costume de Halloween are radacini atat europene, cat si celtice. Cu sute de ani in urma, iarna era un anotimp infricosator si nesigur. Alimentele de cele mai multe ori erau putine, cei mai multi oameni erau speriati de intuneric, iar zilele scurte de iarna erau pline de griji si preocupari. De Halloween, cand se credea ca fantomele se intorc acasa, oamenii credeau ca s-ar putea intalni cu fantomele in momentul in care ies din casa. Asadar, pentru a evita sa fie recunoscuti de aceste fantome, oamenii purtau masti cand ieseau din casele lor, astfel incat fantomele sa ii confunde cu niste spirite asemanatoare lor. De Halloween, pentru a tine departe fantomele de casele lor, oamenii plasau boluri cu produse alimentare in afara caselor lor, pentru a le potoli foamea si de a le impiedica sa intre in casele lor.

Halloween-ul a fost intotdeauna o sarbatoare plina de mister, magie si superstitie, asa ca pe data de 31 octombrie a acestui an trebuie sa va alegeti un costum perfect, potrivit pentru o asemenea sarbatoare.

Daca v-au placut ideile de costume de Halloween prezentate, va rog sa le impartasiti cu prietenii vostri de pe Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.