vineri, martie 29, 2024

Uimitor! Un tanar magician creaza o iluzie optica perfecta!

Must Read

In filmuletul de mai jos puteti vedea cum un tanar magician creaza o iluzie optica perfecta. Astfel, un tanar magician chinez doreste sa faca sa credem ca imposibilul chiar exista. El ne demosntreaza ca manevrand cateva monede, acestea vor putea trece prin sticla mesei care se afla in fata lui.

 Acest lucru pare imposibil, insa acest magician creaza o iluzie optica perfecta. Invitat in cadrul unei emisiuni de pe canalul de televiziune CCTV din China, tanarul magician Liu Qian a reusit sa surprinda publicul spectator prin talentul sau extraordinar.

Este uimitor sa vezi cum monedele dispareau si apareau ca prin minunesi cum pareau ca trec cu multa usurinta prin sticla mesei la care magicianul era asezat. Ori de cate ori ne-am uita la acest truc nu putem intelege cum este posibil ca o moneda sa treaca prin sticla fara niciun fel de greutate. Aceasta nu poate fi decat o iluzie optica perfect realizata de Liu Qian.

Chiar daca actiunile lui Liu Qian din cadrul acestei reprezentatii sunt simple, ele au efectul de a distrage chiar si pentru cateva momente atentia publicului spectator. Momentul cu adevarat uimitor a fost acela in care la sfarsitul reprezentatiei, tanarul magician si-a trecut intreaga mana prin sticla.

- Advertisement -

Numai un asemnea tanar magician talentat poate realiza o iluzie optica atat de perfecta. Chiar daca vom viziona acest videoclip de nenumarate ori, tot nu am reusi sa intelegem cum este posibil un astfel de lucru. Liu Qian merita tot respectul si toate felicitarile din partea noastra, deoree in spatele acestor trucuri magice se afla foarte multa munca si efort depus de acesta. Pe langa efortul depus, talentul este un alt atu pe care un magician trebuie sa il detina. Liu Qian detine un talent uimitor, de aceea trucurile lui sunt realizate cu o asemenea lejeritate si reusesc sa capteze atentia tuturor.

[td_block_5 limit="6"]
- Advertisement -