Top Programe de editat poze / modificat fotografii online – Gratuite!

4
Top Programe de editat poze / modificat fotografii online – Gratuite!

Daca sunteti in cautarea unor programe de editat poze sau de modificat fotografii online, mai jos aveti prezentate trei dintre cele mai bune program de acest gen.

Unul dintre aceste programe de editat poze se numeste Pixlr Editor. Acest program a dovedeit de-a lungul timpului ca este unul dintre cele mai multifunctional editor care exista in mediul online. Fiind accesibil in 25 de limbi, acesta poate fi folosit de oricine. Pixlr Editor este un program online care poate fi folosit cu multa usurinta si pe care puteti sa il folositi la voi acasa. In momentul in care aveti nevoie de o editare rapida a unei fotografii, tot ce trebuie sa faceti este sa o deschideti in Pixlr Editor. Astfel, vor aparea mai multe elemente de modificare de baza care de asemenea, pot fi utilizate cu multa usurinta.

 

Un alt program de modificat fotografii se numeste Fotor. Acesta, avand o interfata destul de prietenoasa, poate fi usor de folosit, oferindu-va cateva utilitati sepate de modificare si imbunatatire a a unei fotografii.In plus, cu ajutorul acestui program, puteti realiza felicitari, colaje sau imagini HDRI. Un alt aspect pozitiv in ceea ce priveste utilizarea acestui program de modificat folografii este faptul ca vine acompaniat de fenomenul „Selfie”. Astfel, utilizand acest program, portretele oamenilor vor putea fi imbunatatite.

Xl77r5n

PicMonkey este un alt program de modificat fotografii. Acest program este unul gratuit, insa aveti posibilitatea sa faceti upgrade la cont. Un avantaj important al acestui program de modificat fotografii este faptul ca exista mai multe elemente artistice, dar si oportunitatea de a controla mai bine calitatea de iesire a imaginii.

UCtzCxg

 

Asadar, Pixlr Editor, Fotor si PicMonkey sunt unele dintre cele mai bune programe de modificat fotografii din mediul online, pe care le puteti utiliza cu usurinta, intr-un mod rapid, fara a fi necera instalarea unor programe voluminoase pe calculator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.