vineri, martie 29, 2024

Cum sa preparam un desert delicios in propria noastra bucatarie!

Must Read

Daca doriti sa preparati un desert delicios in propria voastra bucatarie, un astfel de desert este prezentat in filmuletul de mai jos. Cu siguranta, rezultatul va fi unul uimitor si veti primi numai laude. Asadar, pentru acest desert delicios aveti nevoie de un aluat de foietaj si o tableta de ciocolata simpla.

Pentru inceput, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa asezam tableta de ciocolata in mijlocul aluatului. Dupa aceea, trebuie sa taiem marginile exterioare in fasii oblice egale. Apoi, trebuie sa impletim fasie peste fasie  peste tableta de ciocolata. Astfel, se va obtine o forma de spic. Un ultim pas consta in asezarea preparatului intr-o tava in care ati asezat hartie de copt. Daca aveti nelamuriri cu privire la prepararea acestui desert delucios, toti acesti pasi pe care trebuie sa ii urmati sunt explicati in filmuletul de mai jos.

Un sfat util pentru o coacere cat mai buna a preparatului este ca timpul de coacere sa fie de numai 15 minute, iar cuptorul sa fie incalzit la 200 de grade. Pentru ca preparatul sa capete o nuanta aramie, nu trebuie sa uitati sa ungeti preoaratul cu un ou. Dupa ce il scoateti din cuptor, kadati acest desert sa se racoreasca, apoi sa il taiati felii. Rezultatul va fi unul uimitor. Veti obtine un desert delicios. Aroma de ciocolata va da o savoare aparte acestui desert. Pe langa gustul lui atat de bun, veti impresiona si prin aspectul atat de atractiv.

Asadar, puteti si voi sa preparati in bucataria proprie un desert delicios, cu ajutorul caruia puteti multumi si pe mai mari critici ai bucatariei. In filmuletul de mai jos, aveti explicati toti pasii pe care trebuie sa ii urmati in prepararea acestui desert. Acestea fiind spuse, prepati si voi acest desert atat de delicios! Spor la treaba si pofta buna! 

- Advertisement -

[td_block_5 limit="6"]
- Advertisement -