Ingenios! Trucuri incredibile utilizate pe majoritatea smartphone-urilor!

2
Ingenios! Trucuri incredibile utilizate pe majoritatea smartphone-urilor!

Lorenz Holderer este fotograful care ne invata sapte trucuri incredibile care pot fi utilizate pe majoritatea smartphone-urilor, pentru a obtine cele mai fascinate fotografii.

  1. Pentru ca majoritatea smartphone-urilor ne permit realizarea de fotografii panoramice, in momentul in care vreti sa realizati o astfel de fotografie in loc sa miscati telefonul intr-un mod continuu, tot ce trebuie sa faceti este sa faceti mici pauze intre miscari. Rezultatul va fi unul uimitor.
  2. Atunci cand sunteti in masina, fara a parasi modeul de fotografiere panoramica, puteti surprinde intr-o singura fotografie atat peisaje, cat si cladiri sau persoane. Tot ce trebuie sa faceti este sa tineri telefonul nemiscat si veti obtine cele mai surprinzatoare fotografii.
  3. Pozitionati un binoclu in fata camerei si veti ontine un zoom cu totul si cu totul deosebit.
  4. Un alt truc din seria trucuri incredibile utilizate pe smartphone-uri este cel in care aplicati pe lentinal camerei o picatura de apa. Astfel, veti putea surprinde cele mai mici detalii.
  5. Folositi un paravan solar pentru masina, deorece fotografiile vor fi realizate cu mai multa luminozitate. Chipul persoanei din fotografie va fi luminat, deorece soarele se va reflecta in acest paravan solar.
  6. Cu ajutorul unor bucatele de carton puteti confectiona un trepied, iar conectand castile telefonului veti putea declansa camera. Astfel, veti realiza un selfie inedit de la distanta.
  7. Cand doriti sa realizati fotografii sub apa, folofiti un pahar transparent, iar rezultatul va fi unul uimitor.

Puneti si voi in practica aceste trucuri incredibile si cu siguranta veti obtine cele mai surprinzatoare si uimitoare fotografii. Putini dintre voi ati stiut pana acum de aceste trucuri incredibile cu ajutorul carora puteti surpinde cele mai interesate si surpinzatoare peisaje. Efectele rezultate in urma punerii in practica a acestor trucuri incredibile vor fi uimitoare. De acum in colo, in momentul in care vreti sa ii surpindeti pe ceilalti cu niste poze iesite din comun, tot ce trebuie sa faceti este sa va folositi de aceste trucuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.