vineri, martie 29, 2024

Creaza un tort inedit cu ajutorul unei folii cu bule

Must Read

Creaza un tort inedit printr-o metoda simpl si ingenioasa si anume folosirea unei folii cu bule. Cand gatim casa, mancarea are gust diferit, mult mai bun si dupa placul nostru insa de multe ori aspectul este problema. Daca dorim ca torturile facute acasa sa aiba un aspect similar cu cele realizate in cofetarie atunci trebuie sa depunem mult efor sau sa ne gasim metode ingenioase de a le orna. Un tort inedit face cat o mie de cuvinte iar cum dulciurile sunt iubite de toata lumea daca acestea au un aspect unic atunci sunt si mai apreciate. Ciocolata este cel mai des utilizata din cauza gustului sau dar si din cauza ca se poate lucra cu ea foarte usor. Aceasta poate fi aranjata intr-o forma speciala folosind o folie cu bule de aer.

Iata cum puteti face un tort inedit acasa. Aveti nevoie de o tableta mare de ciocolata pe care sa o rupeti in bucati si sa o puneti la microunde intr-un castron termoizolant. Lasati-o acolo timp de 1 minut la putere medie. Scoateti bolul amestecati cu o lingura de lemn apoi reintroduceti la microunde dar de data aceasta trebuie sa scadeti timpul. Pe langa aceasta metoda puteti folosi si cea clasica pentru topirea ciocolatei si anume baia de aburi. Atunci cand compozitia este omogena o puteti folosi pentru a orna tortul. Procedeul este simplu de realizat insa veti obtine un tort inedit.

Acest truc va schimba modul in care arata tortul dumneavoastra facut in casa. Aveti nevoie de o folie cu bule de aer pe care sa o infasurati in jurul tortului de casa dupa ce ati turnat deja ciocolata peste. Dupa ce este intinsa si lasata la temperatura camerei apoi puteti pune folia insa aveti grija sa fie cu bulele de aer spre interior pentru a avea rezultatul dorit.

Dupa ce ati aplicat folia mai lasati inca 10 minute sa adere ciocolata si apoi veti avea un rezultat minunat. Inlaturati cu atentie folia si veti vedea cum ati obtinut un tort inedit cu un design ca de cofetarie.

- Advertisement -

[td_block_5 limit="6"]
- Advertisement -