Iata un mesaj antidrog care te va aduce la lacrimi

0
Iata un mesaj antidrog care te va aduce la lacrimi

Acest mesaj antidrog te va aduce pana la lacrimi prin sinceritatea sa. Aceste mesaje sunt povesti de viata ale persoanelor care au ajuns sa piarda foate mult prin alegerile pe care le-au facut. Aceste persoane au realizat la un moment dat ca cei din jur au de suferit pe seama lor si a deciziilor lor si au decis sa faca ceea ce trebuie. Este trist insa sa pierdem pe cineva drag din pricina greselilor noastre. Trebuie sa fim foarte atenti cu cine ne imprietenim deoarece grupul de prieteni de multe ori ne poate afunda intr-o situatia sociala si familiala negativa.

Marc, protagonistul videoclipului de mai jos, este si autorul acestui mesaj antidrog prezentat in fata la un anfiteatru plin de tineri. Tinerii, adolescentii sunt la varste dificile cand grupul de prieteni conteaza mai mult decat familia. Acestia se dezvolta in cadrul grupului si doresc sa se integreze cat mai bine de asta jung sa faca si greseli mari tocmai din dorinta de acceptare. Povestea cu mesaj antidrog pe care o prezinta Marc vine din tineretea sa pe cand aceata era un adolescentcu probleme care facea parte dintr-un grup social care nu il avantaja.

Acesta a fost crescut de mama sa si ea l-a incurajat in orice activitate pe care a avut-o fie scolara sau extrascolara. Marc desi o iubea foarte mult a ajuns sa nu petreaca timp impreuna fiind prins intre activitatea sportiva, wrestling, si grupul problematic de prieteni. Acestia beau si se drogau seara de seara iar cand Marc se intorcea acasa obosit dupa petrecere, mama sa il astepta si dorea doar sa vorbeasca cu el si sa petreaca un pic de timp impreuna. Marc insa fiind sub influenta drogurilor o respingea tot timpul.

Intr-unul din truneele sale in strainatate, Marc a primit o veste care i-a cutremurat lumea. Fiind dupa concursul de wrestling din Hiroshima, Marc a primit un telefon care i-a adus cea mai grea veste pe care a primit-o in viata sa, faptul ca i-a murit mama. In acel moment Marc a realizat cat de mult timp a pierdut fara sa o aprecieze pe cea care l-a sustinut si crescut si cum nu va mai avea ocazia sa indrepte aceasta greseala.

Acest mesaj antidrog pe care l-a prezentat in fata tinerilor nu are rolul de a ii intrista ci de a ii motiva pentru a putea trece peste alegerile gresite. Acestia trebuie sa realizeze cine tine la ei cu adevarat si cine le vrea binele. Sfatul si mesajul antidrog al lui Marc vine din suflet si din experienta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.