Acest carusel duce distractia la alt nivel

0
Acest carusel duce distractia la alt nivel

Acest carusel a fost numit cel mai indraznet carusel din lume. Idea de carusel in sine este direct legata de parcurile de distractie. Aceste masinarii sunt concepute si gandite pentru a oferi senzatii tari si distractie atat copiilor cat si celor mari. Caruselurile sunt repartizate pe varsta si in functie de asta avem calusel pentru copii pentru parinti si copii sau pentru tineri. Cele pentru tineri sunt cele mai indraznete. Maisnaria din videoclipul de mai jos a fost votata ca fiind un carusel periculos din pricina miscarilor pe care le are si a senzatiilor pe care le provoaca.

Cei care sunt slabi de inima sau nu se pot abtine de la lesin nu ar treui sa urce intr-un astfel de carusel cu risc mare. Riscul care apare nu vine de la lipsa de siguranta ci de la miscarea pe care o are, o miscare complexa care de multe ori se poate dovedi ametitoare pentru creier. Sunt multe persoane care nu suporta sa se dea in carusel si au dreptate deoarece aceasta miscare este nenaturala pentru corpul nostru si produce o schimbare violenta a starii de fapt a corpului. Parcurile de distractie castiga mult pe seama acestor masinarii mai ales daca pun afis ca au un carusel periculos multi tineri vor veni pentru aceasta experienta unica.

Multe dintre cele mai periculoase caruseluri din lume au miscari duble simultan pentru a te ameti si pentru a-ti oferi senzatii tari si a-ti creste nivelul de adrenalina din corp. In Europe de vest al fel ca si in Statele Unite aceste masinarii sunt foarte apreciate si orice parc de distractie mare care se respecta le are. De exemplu in Europa parcurile de distractie din Norvegia, Suedia, Danemarca si Germania au cate un carusel periculos in care sa te dai. Desi par ca o idee proasta atunci cand te urci in ele acestea sunt de fapt foarte distractive, sigure si placute. O data ce te-ai obisnuit cu miscarea si ti-a intrat adrenalina in sange vei ajunge sa te distrezi si sa te simti bine chiar si intr-un carusel periculos.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.