Ingenios! Cum sa ne legam sireturile in numai 2 secunde!

0
Ingenios! Cum sa ne legam sireturile in numai 2 secunde!

De cand eram mici legatul sireturilor ne-a dat foarte multe dureri de cap. Cu toti se dorim sa ne legam sireturile cu o funda egala si de cele mai multe ori nu reusim acest lucru. Asadar, din filmuletul de mai jos putem invata cum sa ne legam sireturile in cel mai corect mod, in numai 2 secunde.

Tehnica de care am invatat-o de cand eram mici si anume „nodul bunicii” nu s-a adeverit a fi cea mai eficienta metoda, deorece nu de fiecare data ne iese o funda egala. Astfel, in filmuletul de mai jos ne este prezentat modul in care sa ne legam sireturile cel mai eficient. Pentru inceput facem nodul obisnuit, apoi apucam de desesubt cu degetele mici fiecare capat al sireturilor. Dupa ce facem acest pas, rasucim degetul mare si cel aratator de la fiecare mana, astfel incat sa obtine o bucla in partea dreapta si o bucla si in partea stanga. La sfarsit, tot ceea ce trebuie sa facem este sa  prindem aceste bucle si sa le tragem una prin alta, astfel incat sa obtinem rezultatul mult asteptat.

Aceasta metoda este una foarte simpla, care necesita numai putina indemanare. De cele mai multe ori, solutiile simple sunt la indemana noastra, insa nu le cunoastem. Puteti si voi sa puneti in aplicare aceasta metoda atat de simpla sa ne legam sireturile in numai doua secunde. Cu siguranta veti fi surprinsi sa vedeti cat de simplu este sa obti o funda perfecta. Daca pana acum legatul sireturilor cu o funda egala de ambele parti va dadea batai de cap, de acum prin vizualizarea si realizarea tuturor pasilor din filmuletul de mai jos, legatul sireturilor va fi o actiune foarte simpla. In plus, rezultatul obtinut va fi unul foarte bun, deorece veti obtine o funda perfecta. Acestea fiind spune, spor la treaba!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.