Iata cat de simplu poti intra in casa cu permisiunea proprietarului

0
Iata cat de simplu poti intra in casa cu permisiunea proprietarului

Iata cat de simplu poti intra in casa unui necunoscut chiar atunci cand acesta este prezent la domiciliu. Daca esti hot si esti si inventiv pe langa alte talente, atunci poti scapa cu multe la activ daca stii cum sa ii convingi pe oameni sa isi dea voie sa le intri in casa. Videoclipul de mai jos va prezinta cat de usor puteti intra intr-o casa cat timp este propritarul inauntru, ba mai mult, va arata cum puteti primi chiar permisiunea proprietarului daca stiti ce sa spuneti si cum sa va comportati.

Videoclipul va demostra cat de simplu puteti intra in casa unui necunoscut fara sa spargeti usa sau sa intrati pe furis. Oamenii sunt empatici si de multe ori vor sa ajute chiar daca instinctul le spune ca ar fi indicat sa nu lase un straim in casa lor.

Prin acest experiment social, Brian va demonstra cum psihologia ne joaca trucuri si cum putem fi convinsi sa lasam hotii sa intre in casa.

Daca in primele cazuri in care acesta s-a imbracat in curier si a venit cu o metoda de a distrage propritarii nu au reactionat pozitiv in alte metode mai elaborate acestia i-au permis accesul dupa o simpla conversatie. O alta metoda este cea a vanzatorului ambulant care iar nu a creat o premiza credibila pentru proprietar pentru a-l lasa sa intre in casa. Asa ca Brian a apelat la un truc emotional care i-a asigurat accesul in casa unui necunoscut. Acesta a prezentat o situatie in care masina lui s-a defectat chiar in fata casei unei persoane si a ramas fara telefon mobil deci nu avea cum sa isi contacteze familia. Desi cand a deschis usa, persoana parea destul de suspicioasa, dupa ce a auzit argumentele lui Brian si a auzit si schema clasica prin care acesta l-a asigurat ca poate astepta in afara casei cat timp cheama ajutoare, proprietarul a cedat insistentelor lui Brian si i-a permis sa intre in casa pentru a vorbi la telefon cu sotia sa si pentru a anunta ce s-a intanplat.

Aceste greseli umane pot fi cauza multor infractiuni la domiciliu, de multe ori victimele sunt vizate si observate in delungul multor zile sau chiar spatamani pana cand hotii ajung sa faca o miscare. Nu valasati pacaliti de argumente bine intemeiate, hotii ar face sau zice orice pentru a intra in casa victimelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.