Deosebit! Cum puteti realiza o pictura pe cana!

1
Deosebit! Cum puteti realiza o pictura pe cana!

Lucrurile handmade vor fi intotdeauna cele mai apreciate si indragite de catre toti ceilalti. In primul rand, lucrurile handmade sunt unice prin originalitatea, dar si prin maiestria cu care sunt facute. Acelasi lucru putem spune si despre ce vedem in filmuletul de mai jos. Este uimitor cum cu ajutorul unei sticlute de lac de unghii si o scobitoare, fata din imagini poate realiza o uimitoare pictura pe cana.

Astfel, daca doriti sa realizati o uimitoare pictura pe cana pentru a o oferi cadou, aceasta idee ar fi nemaipomenita. In primul rand, aveti nevoie de o cana de ceramica, cateva sticlute de lac de unghii, o caserola din plastic care sa fie mai adanca, servetele si o scobitoare. Incepeti prin a umple caserola cu apa calda si a turna cateva picaturi din sticlutele cu lac de unghii. Puteti turna orice culoare de lac de unghii doriti. Apoi, folositi scobitoarea pentru a crea orice model doriti, iar dupa ce ati terminat luati cana de ceramica si scufundati-o pe partea unde doriti sa se imprime modelul. Cea mai mare surpriza se va realiza in momentul in care veti constata ca pe partea exterioara a canii s-a imprimat modelul pe care l-ati creati in apa cu ajutorul lacurilor de unghi si al scobitoarei. Dupa cateva ore de la aceasta operatiune, modelul de pe cana se va usca si veti putea ambala cana pentru a o oferi cadou cuiva drag.

Pictura pe cana rezultata este una deosebita. Cu ajutorul unor materiale foarte simple si foarte ieftine, puteti realiza adevarate opere de arta. Pictura pe cana poate fi o afacere foarte profitabila pentru cei care o practica, deorece foarte multe persoane apeleaza la astfel de obiecte handmade pentru a le oferi cadou persoanelor dragi cu ocazia aniversarilor lor. Dupa ce vizionati acest filmulet puteti si voi sa incercati aceasta minunata tehnica de „pictura pe apa”.

Mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.