Ingenios! Cum sa iti incarci telefonul in situatii de urgenta!

1
Ingenios! Cum sa iti incarci telefonul in situatii de urgenta!

Toata lumea ar vrea sa isi incarce telefonul atunci cand ramane fara baterie si nu suntem in apropierea unor surse de electricitate pentru a-l putea incarca. In filmuletul de mai jos puteti invata cum sa va incarcati telefonul in situatii de urgenta. Solutiile sunt foarte simple, dar si foarte eficiente.

In primul rand, atunci cand sunteti plecati intr-o calatorie lunga, iar bateria telefonului vostru s-a descarcat, nu va ramane decat sa aveti la indemana incarcatorul auto al telefonului, o cheie si o baterie de 9 volti. Astfel, asezand incarcatorul cu capatul metalic pe borna de + a bateriei, iar pe borna de – o cheie, vom observa cum ledul incarcatorului se aprinde, acest lucru insemnand ca totul functioneaza in parametrii corecti. In acelasi timp, pe ecranul telefonului va aparea afisat modul de incarcare al acestuia. Pentru ca totul sa iasa perfect lipiti incarcatorul si cheia cu ajutorul unei benzi adezive. In acest mod, bateria de 9 volti va avea mai multa stabilitate, iar incarcarea bateriei telefonului se va realiza fara nicio problema.

Asadar, atunci cand plecati intr-o calatorie lunga si stiti ca nu aveti la indemana nicio sursa de electricitate pentru a va incarca bateria telefonului, trebuie sa aveti intotdeauna un bagaj un incarcator auto alaturi de o baterie de 9 volti. Acestea sunt de mare ajutor atunci cand va aflati in situatii de urgenta si doriti sa dati cateva apeluri de urgenta. Aceasta solutie este foarte ingenioasa, deorece nimic nu este mai neplacut sa nu putem comunica in situatii de urgenta, iar aceasta solutie vine sa ne ajute in astfel de situatii.

Daca plecati in calatorie cu masina atunci puteti pastra in torpedoul masinii aceste materiale, astfel ori de cate ori va intampinati cu asemenea situatii de urgenta sa apelati la aceasta uimitoare solutie. In cazul in care nu calatoriti cu masina personala atunci din bagajul vostru nu trebuie sa lipseasca aceste obiecte care va ajuta sa va incarcati bateria telefonului in situatii de urgenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.