11 condiții umane foarte rare pe care le poți avea fără să știi

0
11 condiții umane foarte rare pe care le poți avea fără să știi

Nu există o mașină mai incredibilă decât corpul uman, funcționează neobosit timp de douăzeci și patru de ore pe zi și ne garantează sănătatea sau ne dă indicii că nu este bine. Fiecare sistem, arteră și organ vorbesc între ele într-un mod magic, astfel încât să putem supraviețui.

Cu toate acestea, aveți vreo particularitate pe care puțini oameni o au? Este posibil, dar probabil că nu ai observat-o niciodată. Iată 11 semne care demonstrează că ai un corp unic:

01. Mișcă urechile (doar 22% din populația lumii are această abilitate)

02. Poate ca ai o limbă flexibilă (63% dintre oameni sunt capabili să-și îndoaie limba , 14% sunt capabili să o îndoaie în doua și doar 1% sunt capabili să facă un val cu limba)

03. Incearca sa iti atingi cotul (doar 1% dintre oameni pot face acest lucru)

04. Incearca sa misti degetele de la picioare individual (mișcarea fiecărui deget este imposibilă, deoarece doar „degetul mare” și degetul mic au mușchi independenți)

05. Ridicarea unei singure sprâncene (oamenii de știință cred că maimuțele au folosit această tehnică pentru a face față pericolului)

06. Decalajul dintre dinți, cunoscut sub numele de „strungăreata” (doar 20% din populație are această caracteristică și mulți oameni sunt mulțumiți de aceasta, precum Vanessa Paradis și David Letterman)

07. O gaură deasupra urechilor (doar 5% dintre oamenii de pe planetă au această gaură aproape de ureche și nici măcar știința nu poate explica de ce există)

08. Pitinhas (Doar 25% din populația lumii are celebrele gropițe)

09. Lipsa de tendon în antebraț

10. O anomalie în falanga superioară a degetului mare, permițând degetului să se îndoaie 90 de grade în direcția opusă

11. Tuberculul lui Darwin (Mai puțin de 10% din populație are această umflătură, despre care oamenii de știință susțin că sunt rămășițe ale strămoșilor noștri)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.