Un artist make-up creaza un machiaj Holloween perfect!

1
Un artist make-up creaza un machiaj Holloween perfect!

Pentru primul ei videoclip pentru Haloween 2015, canalul de Youtube Promise a decis sa face ceva care este atat uimitor, cat si infricosator. Ea a creat o „Dubla Viziune”, desenand o dublura a tot ce se afla pe fata ei – ochi, sprancene, nas si gura. De asemenea, pentru a realiza acest machiaj Holloween ai nevoie de multa rabdare, dar aceasta iluzie va face ca sa se intoarca capul dupa tine oriunde ai merge de Holoween.

Pentru a crea o iluzie de o fata dubla, Promise si-a pus toate abilitatile sale cosmetice la incercare, realizand un machiaj Holloween cat se poate de realist, folosind gene false si contur.Aceasta este atat de talentata incat la sfarsit nu mai putem spune care a fost fata ei i care este cea desenata! Noi putem vedea multi artisti make-up incredibili, dar aceasta artista este cu certitudine cea mai buna.

Dar doar un advertisment: „Privind foarte mult la ea va poate afecta creierul”, Promise a spus:” Aveti grija.” Asigurati-va ca vedeti acest tutorial al acestui machiaj Holloween pana la capat, atunci cand Promise a decis ca mearga in public ca sa vada reactiile oamenilor despre machiajul „Viziunea Dubla”. Cu siguranta, vor fi surprinsi, deoarece acest machiaj nu poate fi vazut mereu. Promise este foarte talentata si merita toate felicitarile pentru ca reuseste cele ami spectaculoase si incredibile machiaje. Totodata, acest machiaj poate fi un exemplu pentru voi, deorece cum sarbatoarea de Holloween de apropie cu pasi repezi, daca veti realiza acest superb machiaj veti fi vedeta acelei nopti. Cu siguramta, toata lumea ar intoarce capul dupa voi, deorece un asemenea machiaj ar avea un impact puternic pentru toti. 

Daca esti impresionat de acest machiaj Holloween pe care Promise l-a realizat si doriti sa il vedeti in seara de Holloween, atunci va rog sa distribuiti acest video cu prietenii vostri de pe Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.