duminică, martie 3, 2024

Scapa de kilogramele in plus bând ceai de ghimbir simplu si usor de preparat !

Must Read

Cercetatorii au demonstrat ca bând ceai de ghimbir putem scapa cu usurinta de kilogramele in plus si nu numai, acesta avand proprietăţi digestive şi antistres dovedite!

 Ghimbirul este cunoscut ca mirodenia care detine foarte multe proprietati benefice asupra organismului nostru. In zilele noatre, ghimbirul a devenit una dintre cele mai cunoscute si utilizate mirodenii.

Unul din beneficiile pe care le optinem in urma caonsumului de ceai de ghimbir este faptul ca ajuta la imbunatatirea digestiei. De asemenea, acesta reduce inflamatiile intestinale, dar si combate constipatia si diareea.

Ghimbirul este cunoscut si pentru proprietatile sale antiinflamatorii si analgezice, de accea este un remediu natural impotriva durerilor dentare si artritei. Putem spune ca mai bine consumati ghimbir in momentul in care aveti dureti dentare, decat sa luati o aspirina, deorece ghimbitul nu are efecte secundare si poate fi administrat in doze si mai mici.

Consumul de pudra de ghimbir reduce categoric starile de voma si de greata. In plus, in momentul incare ne doare stomacul in urma unei alimentatii nefaste, se recomanda consumul imediat al ghimbirului.

- Advertisement -

Chiar daca gustul unui ceai de ghmbir nu este unul foarte placut, daca doriti sa scapati de kilogramele in plus, se recomanda consumul unui astfel de ceai. Consumul regulat de ceai de ghimbir conduce la arderea grasimilor, deci la pierderea acelor kilograme in plus care ne dau batai de cap.

In ceea ce priveste prepararea unui ceai de ghimbir, tot ceea ce aveti nevoie este o radacina de ghimbir si apa. Asadar, radacina de ghimbir se adauga in apa care se pune la fiert. Se lasa la infuzat intre 10 si 15 minute. Pentru ca efectele sa fie cat mai vizibile si sa scapati intr-un mod rapid de kilogramele in plus, se recomanda consumul a 2-3 cani de ceai de ghimbir pe zi. In cazul in care suferiti de grave probleme de sanatate, este indicat sa consultati un medic de specialitate, pentru a stabili daca se poate opta sau pentru o cura cu ghimbir.

 

[td_block_5 limit="6"]
- Advertisement -