Acesta este cel mai mare tobogan din lume

2
Acesta este cel mai mare tobogan din lume

Cel mai mare tobogan din lume a ajuns in cartea recordurilor cu o lungime impresionanta de 600 de metri. Daca tineti minte cat de interesant era cand erati mici sa va dati pe tobogan si cat de distractiv era, atunci imaginati-va ca acest tobogan care este de altfel si cel mai mare din lume va poate oferi o distractie inzecita. Toboganele sunt distractive atat pentru cei mici cat si pentru cei mari de aceea sunt numeroase parcuri de distractie care au tobogane cu apa care se revarsa de la inaltimi ametitoare.

Acest tobogan prezentat in videoclipul de mai jos este unul dintre cele mai lungi si cele mai distractive din lume. Acesta a batut recordul cu lungimea pe care o are iar cei care se dau in el pot ajunge sa experimenteze viteze ametitoare. Toate acestea se intampla de dragul distractiei. Copii sau adulti toti se vor bucura de acest tobogan cu apa. Toboganele cu apa faciliteaza alunecarea si sporeste viteza astfel incat sa experimentati senzatii tari. Parcurile de distractie au in tocmai acest rol de a va face sa va simtiti bine si de a va creste adrenalina din sange.

Pe cel mai lung tobogan cu apa din lume va puteti da timp de 1 minut si jumatate. Un minut si jumatate dureaza sa te dai pe el ceea ce va poate oferi o puternica senzatie de adrenalina cauzata de viteza. Rolul la astfel de activitati distractive este si unul profund psihologic prin care va relaxati si scapat de stres sau anxietate macar pentru cateva minute. Acest tobogan a facut o multime de oameni fericiti sau macar le-a adus zambetul pe buze aducandu-le sentimentul copilariei un pic mai aproape.

[mashvideo]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.