Cat de benefic este bicarbonatul de sodiu pentru frumusetea ta!

2
Cat de benefic este bicarbonatul de sodiu pentru frumusetea ta!

Bicarbonatul de sodiu este unul dintre alimentele care se gaseste in toate bucatariile oamenilor. El detine numeroase efecte miraculoase si benefice pentru sanatatea organismului nostru. Pe langa efectele pozitive pe care le are asupra organismului nostru, bicarbonatul de sodiu este benefic si pentru frumusetea noastra.

Astfel, unul dintre efectele miraculoase pe care bicarbonatul de sodiu le detine este faptul ca ajuta la albirea dintilor. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa punem putina pulbere pe periuta de dinti cu care ne spalam. Daca ne vom spala cu bicarbonat de sodiu pe dinti timp de cateva saptamani, acestia vor fi mai albi, iar tartarul si petele de pe dinti vor disparea.

Daca parul nostru este lipsit de stralucire atunci trebuie sa folosim bicarbonat de sodiu. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa adaugam patru lingurite de bicarbonat de sodiu in samponul cu care ne spalam si vom observa cum parul nostru va deveni mult mai stralucitor si mult mai curat. In plus, matreata si aspectul de par gras vor fi de domeniul trecutului.

Daca avem cosuri sau o acnee rebela atunci trebuie sa realizam o masca din 2 linguri de praf de bicarbonat de sodiu la o ceasca de apa. Timp de 10 minute lasam sa actioneze pe ten, apoi clatim cu apa calda. Efectele vor fi cu adevarat surprinzatoare, deorece vom scapa in cel mai scurt timp de problema cosurilor si a acneei rebele.

Daca se intampla sa transpirati foarte mult, iar aceasta problema nu a putut fi rezolvata pana in acest moment, atunci trebuie sa folositi si in acest caz bicarbonatul de sodiu. Tamponati zonele unde transpirati cu ajutorul unei solutii preparate din bicarbonat de sodiu si apa si veti observa cum mirosurile neplacute vor disparea.

Acestea fiind spuse, bicarbonatul de sodiu este foarte benefic atat pentru sanatatea organismului tau, cat si pentru frumusetea ta. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.