Acasă Emotionant Să ai o mamă este la fel ca și cum ai avea mereu pătură pentru frig, umbrelă pentru ploaie, pâine de foame, apă de sete

Să ai o mamă este la fel ca și cum ai avea mereu pătură pentru frig, umbrelă pentru ploaie, pâine de foame, apă de sete

0
Să ai o mamă este la fel ca și cum ai avea mereu pătură pentru frig, umbrelă pentru ploaie, pâine de foame, apă de sete

„O mamă râde râsul nostru, varsă lacrimile noastre, iubește iubirea noastră, suferă teama noastră. Trăiește bucuriile și necazurile noastre și împărtășește speranțele și visurile noastre.” Julia Summers.

Scundă, înaltă, grasă, slabă, părul lung sau scurt, castaniu, blond sau verde, ochii pătrunzători și plini de blândețe, indiferent cum arată tot rămân a fi cele mai sfinte ființe pe pământ, MAMELE. Sunt cele care ne dăruiesc viață și care ne îndrumă mereu, nu contează câți ani avem sau deja că suntem chiar și noi părinți, ea oricum va fi acolo alături de noi, căci în ochii mamei TU MEREU VEI FI COPIL! Copil, care necesită dragostea și protecția mamei. 24/7 acesta este programul care îl oferă mamele pentru noi. Atunci când ai alături de tine părinții să știi că ești cel mai bogat om.

Mama este unica, este un etalon de frumusețe, gingășie, feminitate și curaj. Ea întruchipează grija, modestia, hărnicia, blândețea, iubirea și toate calitățile pozitive existente pe pământ, căci doar ea are acest talent să reprezinte binele. Chiar dacă toate mamele întruchipează binele, copii lor o văd diferit, într-un mod special, așa cum nu o vede și nu o știe nimeni.

Mama este persoana care reușește printr-o minune să împartă dragostea sa la toți în părți egale. Brațele ei moi și fine care pot şi să consoleze pe cineva îndurerat şi să muncească pentru bunăstarea familiei. Ea este cartea cărților, mereu găsește sfaturi și te-ndreaptă spre bine. Umărul ei este mereu la dispoziție pentru a pune capul și a te plânge, iar inima ei este locul unde niciodată nu se închid porțile și mereu îți va asculta durerile care ca printr-o minune vor dispărea.