Uimitor! Rozmarinul – planta magica cu efecte miraculoase

1
Uimitor! Rozmarinul – planta magica cu efecte miraculoase

De cele mai multe ori memoria ne joaca feste, astfel incat uitam lucruri importante pe care le avem de facut. Asadar, pentru a ne putea antrena memoria, medicina traditionala ne recomanda utilizarea rozmarinului ca planta magica cu efecte miraculoase asupra organismului nostru.

De-a lungul timpului, frunzele de rozmarin au fost folosite pentru mai multe intrebuintari. In Grecia Antica, studentii foloseau rozmarinul pentru a se descurca mai bine la scoala.Deasemenea este binecunoscut faptul ca si marele scriitor William Shakespeare a facut referire la proprietatile curative ale rozmarinului: „Exista rozmarin si este pentru amintire. Roaga-te, iubeste, aminteste-ti”.

Rozmarinul este planta magica cu efecte miraculoase. Unul dintre aceste efecte miraculoase pe care aceasta planta magica le detine este faptul ca ne ajuta in aducerea aminte. Rozmarinul are capacitatea de a pune pe picioare memoria noastra si chiar daca la inceput acest lucru este greu de imagininat, medicina traditionala a demonstrat acest lucru. Cercetatorii explica acest efect miraculos al rozmarinului prin prezenta in compozitia lui a acidului carnosic. Acidul carnosic este recunoscut pentru compaterea intr-un mod foarte eficient a radicalilor liberi de la nivelul creierului. Asadar, efectele negative pe care radicalii liberi le produc la nivelul celular sunt diminuate considerabil  prin consumul rozmarinului.

Veti constata ca dupa putin timp dupa ce ati consumat aceasta planta magica numita rozmarin ca memoria voastra se va imbunatatii treptat. Astfel, nu veti mai fi nevoiti sa va notati lucruri pe agende pentru a vi le aminti.

Acetilcolina este substanta creierului care ajuta intr-un mod negativ celulele in momentul in care apar problemele de memorie, dar si de comunicare. Este important sa stiti ca rozmarinul ajuta la distrugerea acestei substante.

Daca nu stiti in ce retete sa introduceti aceasta planta magica cu efecte miracoloase asupra intregului organism, specialistii va recomanda utilizarea rozmarinului in retete precum snitel simplu de pui cu rozmarin, cartofi la cuptor cu rozmarin, salate de legume sau fasole batuta. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.