Acasă De retinut Alain Delon, la 82 de ani: „Urăsc această epocă… acești oameni. Totul e fals.”

Alain Delon, la 82 de ani: „Urăsc această epocă… acești oameni. Totul e fals.”

0
Alain Delon, la 82 de ani: „Urăsc această epocă… acești oameni. Totul e fals.”

Într-un interviu oferit recent de Alain Delon cu ocazia a 60 de ani de carieră, actorul și-a împărtășit gândurile pe care le are la cei 82 de ani ai săi. Jurnalista revistei Paris Match, Valerie Trierweiler, a numit discuția cu marele actor: „Cel care sunt eu”: interviul vieții sale.

Amintindu-și de viața, rolurile, prietenii și familia sa, Alen Delon a spus: „Viața nu-mi mai aduce nimic nou. Eu am văzut și am trăit de toate. Însă cel mai important, eu urăsc această epocă, îmi este greață de ea”.

„Eu urăsc acești oameni. Totul este fals, totul este imitație. Nu există respect, nimeni nu-și respectă promisiunile. Numai banii au importanță. Eu sunt sigur că voi părăsi această lume fără regrete.”

În discuția sa cu jurnalista, Delon a vorbit și despre eșecurile din viața personală, despre relațiile dificile în familie, despre femeile pe care le-a iubit și despre prietenii care nu mai sunt în viață. Însă o relație aparte, actorul a avut-o cu câinii. Aproximativ 50 de prieteni patrupezi, care l-au însoțit pe parcursul vieții sunt îngropați în grădina sa din suburbia Parisului. Acolo își dorește să fie înmormântat și el.

Când a fost întrebat despre femeile din viața sa, actorul a spus că nu și-a găsit încă jumătatea.

„N-aș spune că nu am suficiente candidaturi. Sunt de ordinul zecilor, însă niciuna nu este potrivită pentru a petrece cu mine restul vieții. Aș putea să mă însor, doar fiind convins că ea este gata să mă îsoțească până în ultima zi.”

În ceea ce privește cariera sa, Alain Delon mai are planuri, el a vorbit despre filmul în care urmează să se filmeze în rolul principal alături de Juliette Binoche. De asemenea, actorul spune că ar vrea să revină pe scena de teatru.

Ultimul film în care Alain Delon a jucat rolul lui Cezar, „Asterix la Jocurile Olimpice” a apărut în anul 2008. Iar ultima dată când a jucat într-o piesă de teatru, împreună cu fiica sa Anouschka, a fost în 2013.

„Eu sunt artist, nu sunt actor, eu nu am studii de actorie. Nu am făcut nimic pentru asta. La 14 ani am abandonat școala, iar apoi am fost înrolat în armată. Eu fac parte din categoria personalităților puternice care au jucat în filme, precum: Jean Gabin, Lino Ventura sau Burt Lancaster. Pot declara fără prea multă modestie că am reușit în această profesie.”

„Nu am visat la o astfel de carieră – a ieșit de la sine. Eu nu m-am născut pentru a deveni Alain Delon. Trebuia să mor demult, dar asta mi-a fost soarta.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.