Câinele loial îşi aşteaptă proprietarii pe marginea drumului mai bine de 4 ani de când i-a pierdut

0
Câinele loial îşi aşteaptă proprietarii pe marginea drumului mai bine de 4 ani de când i-a pierdut

Povestea lui Leo, cainele curajos, a înmuiat inimile thailandezilor. Şi datorită internetului, a trecut şi graniţele ţării, devenind cunoscuta la nivel mondial!

Acest câine trăia pe străzile oraşului Khon Kaen din Thailanda. Avea un obicei ciudat: stătea aproape toată ziua la o intersecţie rutieră. Părea că aşteaptă pe cineva.

Locuitorii credeau că este doar un câine vagabond sau abandonat, aşa că nu le păsa prea mult de comportamentul lui ciudat.

Până într-o zi, când o persoană curioasă a decis să afle mai multe despre comportamentul câinelui. Atunci a descoperit că Leo venea de patru ani în acel loc, iar o femeie pe nume Saowalak l-a hrănit şi a decis să-l adopte.

După ce şi-a recăpătat puterile, Leo a fugit din curtea lui Saowalak doar pentru a se întoarce în aceeaşi intersecţie bine ştiută, cu aceeaşi atitudine de parcă ar aştepta pe cineva.

Doamna a decis să-l lase în libertate pe Leo, dar a continuat să-i asigure mâncare şi apă în fiecare zi.

Câinele a refuzat să mai părăsească loc. Nu a mai acceptat niciun stăpân și preferă să trăiască în sălbăticie pe marginea drumului. Despre câine se spune că are o loialitate fără limite.

Persoana care s-a interesat de povestea lor a considerat că Saowalak şi patrupedul merită să fie cunoscuţi de mai mulţi oameni şi s-a gândit să posteze pe Facebook imagini cu câinele şi femeia care îl îngrijea de mai bine de patru ani.

Postarea a devenit curând subiect de prima pagină. Povestea a devenit virală datorită sutelor de distribuiri de pe reţelele de socializare, iar acest lucru a ajuns la foştii proprietari ai lui Leo (care se numea de fapt BonBon şi aparţinea unui cuplu din provincia Roi Et).

Nang Noi Slittisarn şi soţul ei îl pierduseră pe BonBon în timpul unei călătorii pe care au efectuat-o la Khon Kaen în februarie 2015.
BonBon se afla pe bancheta din spate a maşinii cuplului, când, la semafor, a sărit din maşină atras de ceva ce nu ştiau ce ar fi putut fi.

Nang şi soţul ei l-au căutat pe BonBon în diverse locuri, dar fără succes. După o săptămână de căutări, cuplul a renunţat, crezând că animalul lor de companie ar putea fi mort.

Odată cu postarea, cuplul a văzut imagini cu BonBon şi a descoperit că prietenul lor cu patru picioare era în viaţă şi îi aştepta cu fidelitate din ziua în care a sărit din maşină.

Cuplul a plecat imediat să-l recupereze pe BonBon şi să-l aducă acasă. Bucuria revederii a fost copleşitoare, iar BonBon nu a încetat să-i îmbrăţişeze şi să dea din coadă!

Atunci când cuplul a dorit să urce câinele în maşină, el nu a vrut să să-i însoţească, pentru că în acei patru ani, BonBon s-a ataşat enorm de prietena sa umană, Saowalak.

Văzând cum stau lucrurile, Nang şi soţul acesteia au decis să nu-l oblige pe BonBon să meargă cu ei, făcând tot posibilul să-l apropie şi mai mult de femeia care l-a salvat şi a avut grijă de el în toţi aceşti ani.

Chiar şi aşa, foştii săi proprietari vor continua să-l viziteze regulat pe BonBon/Leo, aducându-i jucării, mâncare şi orice considera că ar mai fi necesar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.