Andreea Bălan trece prin momente grele. La doar o săptămână de la complicațiile survenite după operația de cezariană, este operată din noi. Vedeta ar fi suferit o hemoragie extrem de puternică, în urma căreia a fost nevoie de intervenția medicilor.

UPDATE: Andreea Bălan a sângerat din nou şi a fost nevoie de intervenţia medicilor. Artistei i s-au format iar hematoame, care vor trebui operate.

Este ţinută sub observaţie, are un hematom sub operaţie, dar din cauză că în ultimele două săptămâni are deja două operaţii în acest moment nu poate fi operată, Andreea Bălan fiind ţinută sub observaţie.

Redactia.ro va tine la curent despre această informație.

Andreea Bălan, la două săptămâni  de când a făcut un stop cardio-respirator, în timpul operației de cezariană, artista se confruntă din nou cu probleme de sănătate.

Se pare că este vorba despre niște hematoame care s-au format sub operație, astfel că a fost nevoie de o nouă intervenție chirurgicală.

Andreea a ajuns pe mâinile medicilor după ce s-ar fi trezit într-o baltă de sange.

Artista a refuzat însă să comenteze aceasta situație.

Vedeta a mărturisit că ia o mulțime de medicamente ca să se poată pune pe picioare.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră.

Este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu.

După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella.

Andreea Bălan este momentan sub supraveghere medicală, după ce a fost operată din noi de urgență. Deocamdată nu au fost date informații despre starea artistei.

Loading...