S-a aflat! Ce meserie a avut Mihaela Rădulescu până să ajungă vedetă. “Câștigam un ban în plus făcând :O” |

0Mihaela Rădulescu este, în clipa de față, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România. Însă, până să devină celebră, actuala iubită a lui Felix Baumgartner a avut o meserie la care, cu siguranță, nimeni nu s-ar fi așteptat. Conform propriilor mărturisri, diva a fost șofer de taxi!

“În perioada în care eram studentă la IEFS, câştigam un ban în plus făcând pe şoferiţa de taxi prin Regie. Nu luam decât bătrâni şi femei. Opream Oltcitul personal lângă ei şi întrebam: ‘Nu vreţi să va duc eu?’. Eram ‘ilegalistă’, nu aveam acte pentru aşa ceva. Abia după Revolutie mi-am luat autorizaţia de taximetrist”, a povestit Mihaela Rădulescu pentru Viva!.

De asemenea, Mihaela Rădulescu a mai lucrat şi ca instructor de gimnastică aerobică, a fost secretara primului purtător de cuvânt al guvernului de după Revoluţie, şefa de cabinet la Senat, director de festival Dakino, organizator şi director adjunct al concursului internaţional al agenţiei Elite, “Look of the Year”.

Mihaela Rădulescu a frecventat cursuri la patru facultăți bucureștene (trei ani de I.E.F.S., doi de filologie, unul de psihologie) și trei de regie, la Facultatea de Artă Hyperion, dar nu a absolvit-o pe nici una dintre ele.

sursa

Diverse |DISTRIBUIȚI