Mireasa care a uimit intreaga planeta! A avut o vointa de fier dupa ce a ramas paralizata si a mers pe propriile picioare in fata altarului! |

0Mireasa care a uimit intreaga planeta are doar 23 de ani si o poveste de viata absolut impresionanta!

Ally Grizzard a ramas paralizata, in urma unui accident de masina. Mireasa care a uimit intreaga planeta a dat dovada de o vointa de fier. Tanara nu si-a dorit ca in ziua cea mare a nuntii sale sa fie adusa la altar, in scaunul cu rotile.

In schimb, ea si-a dorit sa mearga pe propriile picioare. A petrecut in acest sens sapte luni intr-un centru specializat din Atlanta, in Statele Unite ale Americii. Femeia se afla la volanul masinii sale, pe un drum din Bowdon, cand s-a accidentat grav.

Accidentul grav de masina in care a fost implicata, la doar 20 de ani, a lasat-o pe Ally Grizzard paralizata de la mijloc in jos. Femeia nu s-a dat insa batuta, ci a luptat din rasputeri si a reusit sa ii uimeasca pe cei dragi in ziua cea mare.

Momentul cumplit s-a petrecut in 2015, cand pe acelasi sens de mers cu masina in care se afla tanara a intrat un camion. Ea se indrepta spre un cabinet veterinar cand a vazut autoturismul incarcat cu fan in fata ochilor si nu a mai ptut face nimic.

Mireasa care a uimit intreaga planeta a trecut prin schimbari radicale inainte de ziua cea mare. Pentru ca viata ii fusese data complet peste cap, cand medicii i-au spus ca nu va mai putea merge niciodata, Ally Grizzard a dat dovada de o vointa iesita din comun.

Diverse |DISTRIBUIȚI