Ce face betia din om |

0

Ion și Mărioara erau internați amândoi în același spital de pshihiatrie. / Într-o după-amiază, au ieșit împreună să se plimbe prin curte, iar Ionel a sărit în piscină, s-a dus la fund si a rămas acolo. / Mărioara, văzând că Ionel nu mai iese la suprafață, a sărit după el si l-a salvat. / Cănd a auzit vestea, doctora hotărăște să o externeze pe Mărioara crezănd că s-a vindecat și că acum este stabilă mintal. Merge la Mărioara pentru a-i da vestea și îi spune: / – Mărioara, am doua vești pentru tine, una bună si una rea.

Vestea cea bună este că te-ai recuperat și vei fi externată. / Ai fost conștientă într-o situație de criză și ai salvat viata unui pacient iar prin această faptă ai dovedit ca esti sanatoasă mintal. / Vestea cea rea, este ca pacientul salvat de tine s-a spanzurat in baie, cu un cordon de halat. / Îmi pare foarte rău, dar a murit. / Mărioara foarte calmă, ii raspunde doctorei: / – Nu s-a spânzurat doamna doctoră. Eu l-am agățat acolo, ca să se usuce.

Bonus: La un interviu de angajare. La un interviu de angajare la SRI trei candidați stăteau stresați. / Vine colonelul, le dă câte un pistol și prima misiune: să își omoare nevestele care erau închise în câte o cameră din clădirea principală SRI. / In pistol erau gloanțe oarbe, dar lor nu li s-a comunicat acest lucru, misiunea dovedea curajul fiecăruia de a trage cu arma.

Intră primul, își privește nevasta în ochi… i se face milă, iese și predă pistolul. / – Îmi pare rau n-am putut s-o fac, îmi iubesc nevasta. / Intră al doilea în cameră, îi zâmbeste soției, îi pune pistolul la tampla și trage. Iese palid la fata, și privește intrebător către colonel. / Colonelul îl felicită batându-l pe umăr.

Intră al treilea, trage fără ezitare, golește cartusul, nimic. De afara, auzind impuscăturile, ceilalți stăteau cu sufletul la gură. După împușcături se aude gălăgie, femeia strigă după ajutor, mai multă gălăgie, și liniște. Iese omul transpirat, cu cămașa ruptă și intreabă: / – Care mi-ați schimbat cartușele, că a trebuit să o omor cu piciorul mesei?

Diverse |


DISTRIBUIȚI