Cuplul a adoptat un copil orfan nedorit de nimeni |

0

Intr-o zi in care nimic nu parea sa fie iesit din comun, zeci de oameni au asistat la o scena extrem de emotionanta pe Aeroportul Bush din Houston.

Mai multi copii cu nevoi speciale din China au sosit sa-si intalneasca familiile adoptive, sperand din suflet ca de acum inainte vor avea parte de un camin permanent.

La fel ca celelalte mame care se aflau acolo, Audrey Shook a zarit-o pe Lucy, o fetita de 6 ani, pe care a indragit-o din prima clipa.

Intre cele doua s-a stabilit o conexiune uimitoare, primul lor schimb de replici dovedind din plin acest lucru.

„- Buna! Sunt mama!”, a spus Audrey, in timp ce Lucy parea sa ii raspunda repetand cuvantul „Mama” atunci cand a vazut-o.

Acesta este sfarsitul unei calatorii care a inceput cu mult timp in urma pentru cuplul din Texas.

„Am inceput sa ne intalnim in liceu si am stiut de atunci ca vrem sa adoptam un copil din China”, a marturisit Audrey.

Cu toate acestea, cand cuplul a primit vestea ca va avea un copil, au pus ideea adoptiei in asteptare.

Noua ani mai tarziu ei au vazut un videoclip cu Lucy si s-au indragostit pe loc de fetita care se afla intr-un orfelinat din China.

Faptul ca micuta Lucy sufera de Sindromul Down nu a reprezentat o piedica pentru cei doi, ci din contra – si-au dorit si mai mult sa ii ofere sansa la o viata mai buna.

„Intotdeauna am iubit copiii cu nevoi speciale, in special copiii cu Sindrom Down”, a spus Audrey.

Shannon Phillips, reprezentanta agentiei de adoptii care a ajutat aceasta familie sa o intalneasca pe Lucy stie cat de greu este ca acesti copii sa fie adoptati:

„Acestia sunt copii pe care nimeni nu ii doreste, ei au stat pe listele de adoptie intreaga lor viata, petrecandu-si copilaria intr-un orfelinat”.

Desi agentia solicita familiilor mai intai sa gazduiasca orfani cu nevoi speciale timp de patru saptamani, familia Shooks a fost hotarata din prima clipa.

Cuplul a demarat deja procesul de adoptie.

Diverse |


DISTRIBUIȚI